Skip to content

Black Friday 2020: mange, mange fantastiske tilbud KUN I DAG

4 de juli de 2021

I år har Black Friday kommet tidlig, så du vil få muligheten til å få hageprodukter med utrolige rabatter: verktøy, gjødsel, gjødsel og mye mer, slik at det er enkelt og underholdende å ta vare på plantene dine.

Så hvis du trenger et produkt, er det et godt tidspunkt å kjøpe det. Ta en titt på utvalget vi har gjort, slik at du ikke går glipp av noe.

Gressfrø

Få gressfrø til den beste prisen

 • Kjemp kompakt gress: det er en blanding av frø av varianter som er veldig motstandsdyktige mot tråkk: Festuca arundinacea, Poa pratensis og raigras. Containeren veier 1 kg, og er priset til 8,95 euro. .
 • Regenerator Zulueta: Er plenen veldig forverret? Få dette produktet, så får du det til å bli grønt igjen på kort tid, siden frøene spirer om 5 dager.
 • Komfort Zulueta: det er en blanding av motstandsdyktige frø, ideell for områder med mye passasje. Containeren veier 1 kg, og du har den til 12,10 euro.

Vanningskontrollere

Vanningsregulatoren kan fås på Black Friday til lave priser

 • Aqua Control C4110: det er en enkel å konfigurere digital programmerer, som viser deg all informasjonen du trenger å vite, for eksempel gjeldende tid, eller når neste vanning skal gjøres. Den inkluderer en dobbel 1/2 «og 3/4» tråd slik at den kan kobles til kranen. Prisen er 26,80 euro, og du får den fra.
 • Hozelock – Elektronisk vanningsprogrammerer: den er perfekt for automatisering av vanningsanlegg i hagen, siden den kan brukes med sprinklere, dryppslanger og porøse slanger. Den har 13 forhåndsinnstilte programmer, og den passer til 1 ″, 3/4 ″ og 1/2 ″ kraner. .
 • Eve Aqua Smart Irrigation Controller for Apple Home App og Siri: dette er en kontroller for de som har Apple-enheter som lar deg programmere vanningen fra et program. Den er kompatibel med et bredt utvalg av slanger, inkludert de fra Gardena. Det koster 64,99 euro, og du får det.

Kunstige planter

Kunstige planter kan kjøpes billig på svart fredag

 • GoMaihe kunstige plastplanteplanter: det er et sett med 3 små kunstige planter, 9,5 brede x 13 centimeter høye, med en gryte. Hver og en veier 250 gram, og de er ideelle for å pynte hjemmet. Du har dem for 15,29 euro. .
 • Outsunny Artificial Roll Hedge 3x1m: Må du dekke til et gjerde eller en vegg? Lag det med denne kunstige hekken som imiterer lønneblader, og som motstår tidens gang uten å forverres. Det koster bare 35,19 euro. .
 • Blad kunstig blomsterpotte Monstera: Hvis du liker monsteras, har du muligheten til å få en kunstig til en interessant pris, spesielt med tanke på at den imiterer den virkelige planten veldig bra. Du kan justere stilkene til ønsket høyde. Den er 88 centimeter høy og veier 3,06 kg. .

Hageverktøy

Det er mange hageredskaper som er til salgs svart fredag

 • GRÜNTEK Hedge Shear: Hvis du må trimme hekker, er dette saksene dine. Den er designet for tørre, grønne tregrener, og siden håndtaket er ergonomisk, vil det være en lek å jobbe med dem. I tillegg er de bare verdt 12,74 euro. Til denne prisen, hvorfor ikke kjøpe dem? .
 • deAO Trillebår og hageverktøy for gutter og jenter: fordi de små også kan kose seg mye i hagen, kunne ikke dette settet mangle i vårt utvalg. Inkluderer trillebår, bladriv og plan, hakke, beskjærer, vannkanne, blomsterpotter og mer. Hva er det verdt? 19,99 euro. og gi barna dine en glede.
 • Bosch AHS 45-16 – Hekksaks: Denne fantastiske hekksaksen inkluderer et 18-tommers skjæreblad, slik at du enkelt kan kutte hekken. Den er ideell for unge eller små / mellomstore hekker som er opptil 1 meter høye. Den har en vekt på 2,6 kg, og prisen er 46,49 euro. .

Plantebelysning

Få plantene dine til å vokse godt med LED-lys

 • CXhome LED Innendørs Grow Light: inkluderer en tidtaker og ti justerbare lysnivåer. Det er veldig interessant for vekstskap, drivhus og også for innendørs dyrking. Den har disse dimensjonene: 43,6 x 13,8 x 8,8 centimeter. Prisen er 25,70 euro. .
 • TOPLANET Plantas Led Grow Light Reflector 75w: den er ideell for drivhus. Den avgir bølgelengder av blått, hvitt, oransje og rødt lys, slik at plantene vil kunne vokse uten problemer. Dimensjonene er: 30,1 x 30,1 x 1,7, og den er priset til 28,79 euro. å få det.
 • NICREW ClassicLED G2 Aquarium LED-lys: Har du planter i et akvarium? Få dem til å vokse fantastisk med dette led-lyset. Den er perfekt for store akvarier, omtrent 1 meter lange, og har en pris på 32,79 euro.

Hagearbeidshansker

Hvis du trenger hagearbeidshansker, kjøp dem på svart fredag

 • Vgo 10-par hansker: dette er en pakke med 10 par hansker med nitrilbelegg, som du vil gjøre hagearbeid komfortabelt og trygt med. De er verdt 7,49 euro, og du kan kjøpe dem.
 • Vgo 1-par kunsthansker i lær– Disse syntetiske skinnhanskene har lang mansjett slik at underarmen er beskyttet. Det er interessant å merke seg at den er kompatibel med berøringsskjermer. .
 • AmazonBasics – Hagehansker: disse hanskene beskytter mot torner, og ikke bare flere hender, men også underarmen. Prisen er 14,39 euro. .

Gryter og planter

Få denne planter på svart fredag

 • Hengeplanter av LA JOLIE MUSE: det er et sett med to hvite hengende potter som er 25 centimeter i diameter og 12 centimeter i høyden. På basen har de 4 hull for vanndrenering, og inkluderer justerbare plasthengere. .
 • Shengheju kaktusplanter: denne planter etterligner kaktus, så designen er veldig original. Den har en høyde på 20 centimeter og en diameter på 24 centimeter. Den er laget av motstandsdyktig keramikk, så den ser flott ut både innendørs og utendørs. Ingen produkter funnet. for 34,99 euro.
 • Furinno treplanter: dette er en vakker planter som består av to potter som måler 28,96 centimeter i diameter og høye, sammen med en 120 centimeter treplate som du kan bruke til å sette potter, eller som en benk. Prisen er 94,99 euro, og du har den.

Vann pH-meter

PH-meter er interessante

 • Mnioky digital måler: for å vite hva pH er i vanningsvannet raskt, er denne måleren ideell for deg. Du må bare introdusere det i vannet som skal analyseres, og vente noen sekunder. I tillegg markerer den også temperaturen. .
 • Eletorot digital måler: dette er en måler som du vil kunne kjenne pH så vel som kvaliteten på vannet eller TDS. Det er veldig interessant å analysere vanningsvannet, men også bassenget. Ingen produkter funnet ..
 • Dustgo digital måler: oppdag hva pH er i vannet, temperaturen og kvaliteten (TDS). Det er viktig å kjenne vannet som brukes til å vanne sure planter (japanske lønner, azaleaer, kameliaer osv.) Som rovdyr. .

Hagemøbler

 • Keter utendørs bryst: Med en kapasitet på 305 liter er denne vakre, brune rottingkisten ideell både som sete og til oppbevaring av ting. Den motstår all slags vær, og måler 123 centimeter lang, 53,5 bred og 57 høy. .
 • Ultranatura aluminiumsbord: med dimensjoner på 90 x 90 x 71 centimeter, er dette bordet perfekt å ha på terrassen eller på terrassen. Den er antrasittgrå i fargen, og er veldig motstandsdyktig mot elementene. Den har en pris på 81,99 euro. .
 • Lafuma sammenleggbar solseng: fantastisk sammenleggbar solseng, med polstret nakkestøtte og armlener. Støtter en maksimal vekt på 140 kg, samt ultrafiolette stråler. å kjøpe den for 132,51 euro.

Hvilke av disse tilbudene likte du mest? Dra nytte av dem før de utløper!

Eller du kan også se ukens andre tilbud: