Skip to content

De beste hagearbeidstilbudene i uken Black Friday 2020

4 de juli de 2021

Black Friday er her! Nå er det et perfekt tidspunkt å kjøpe alt du trenger for å ta vare på planter og hager til uimotståelige priser. Men siden vi vet at det noen ganger kan være vanskelig å velge de riktige produktene – det er så mange! – hvilken bedre måte enn å ha en guide som hjelper deg med å gjøre det.

Derfor har vi valgt ut de beste Black Friday-tilbudene på hageprodukter for denne uken: maskiner, møbler, dusjer, … alt dette og mye mer.

Gryter og planter

Få disse vakre planterne

 • Hengende potter av GIOVARA: et utvalg på 10 potter på åtte centimeter i diameter og ti dype, med et hull i basen for vanndrenering. Kroken måler 6 centimeter, og du kan feste den på balkonger, gitter, … hvor du vil! Plante i dem pæreformede, gasterias, blomster, eller hvis du foretrekker små kaktus, og nyt. Ta dem:
 • EDA lakkert hvit plastplanter– Denne nydelige, billige planter er laget for å være pen og solid. Den er ideell for å plante små planter, for eksempel sukkulenter, blomster eller aromatiske planter, siden dimensjonene er som følger: 79 x 29,5 x 29,5 centimeter. Skjønner:
 • KETER planter i treeffekt av plast: Vil du ha en planter som er vakker og som motstår regn uten problemer? Da er denne modellen noe for deg. Ikke bare motstår vann, men også ultrafiolett stråling. Dimensjonene er: 131 x 58 x 510 centimeter, så det er perfekt for dyrking av et stort antall planter. I tillegg har den en vannstandsindikator. Ikke gå glipp av det:

Slanger

Slangen er et nyttig verktøy for å ta vare på planter

 • Xpansy House Blue Hose: det er en slange som, under normale forhold, måler 5 meter, men når den er fylt med vann tredobler den lengden, noe som gjør vanning av plantene i ethvert hjørne av hagen til et barns lek. Den er laget av et punkterings- og slitesterk komposittmateriale og leveres med en pistol med 7 forskjellige spraymodus. Kjøp den her:
 • AILUZE slangeKos deg med å vanne plantene dine med denne fleksible slangen på opptil 30 meter når den er fylt med vann. Den leveres med lett å skru messingadaptere til kraner, samt et 8-funksjoners multifunksjonsdyse. Vil du ha den?
 • UMI slangetrommel: dette er et sett som består av slangetrommelen som du kan feste på veggen takket være den medfølgende braketten, og selve slangen, som er 25 meter lang, samt en pistol med 7 sprøytemodi. Klikk her for å kjøpe den:

Drivhus

Få drivhuset ditt til salgs under Black Friday

 • HOMCOM hus drivhus: Hvis du ikke har mye plass, men du trenger et sted å sette plantene dine om vinteren, er dette metalldrivhuset som måler 120 x 60 x 60 centimeter det du leter etter. Med en robust design er dekselet laget av polyetylen og har også to frontvinduer med glidelås. Ikke hold deg uten den:
 • Outsunny drivhus: Dette er et drivhus som måler 350 x 200 x 200 centimeter. Strukturen er laget av galvanisert stål, og dekselet er laget av polyetylen, både robust og veldig motstandsdyktig. Den har fire vinduer som luften kan fornyes gjennom. Skjønner:
 • HOMCOM Stort drivhus: dette er en stor modell, 350 x 200 x 200 centimeter, med stålramme og et polyetylendeksel som kan installeres på få minutter. Den har 6 myggnettvinduer som tillater luft å sirkulere, og dermed forhindrer spredning av sopp. Klikk her for å kjøpe den:

Hagemøbler

Denne hengekøya med stativ vil se bra ut i hagen

 • Lenestol med flere posisjoner fra merket Grosfillex: dette er en praktisk lenestol laget av motstandsdyktig plast som du kan bruke både som stol og som hengekøye, siden ryggstøtten har justerbare posisjoner. Den passer spesielt godt for voksne, selv om de små også kan få plass i den. Dimensjonene er som følger: 67 x 62 x 107 centimeter. Få det hit:
 • Hengekøye med inkludert stativ fra Vivere: Tenker du allerede på vår eller sommer? Det er selvfølgelig ingenting som å ligge i solen i en hengekøye, enten det er å lese, se noe fra nettbrettet, eller bare ta en lur. Med dette kan du gjøre det veldig snart, siden det er 250 centimeter langt, og inkluderer støtte, slik at du ikke engang trenger trærne dine for å vokse.
 • Keter 3-seters sofa: Dette er en fantastisk rotting sofa som du kan ha på terrassen, terrassen eller i hagen, med moderne design. Grafittfargen er vakker, enkel å kombinere. Det er også veldig motstandsdyktig og holdbart. Dimensjonene er 2 x 0,84 x 064 meter, noe som betyr at den passer for tre personer, men også for bare en å legge seg for å hvile. Hva venter du på å få det?

Rengjøringsmidler for basseng

Bassengrengjøringsmidler er veldig nyttige for å ha et uberørt basseng

 • Bluek elektrisk bassengrenser: dette er en billig, men veldig interessant modell for bassenger opp til 12 meter lange. Det inkluderer et filter med en filtreringskapasitet på 18 kubikkmeter / time, samt en 15 meter kabel. Bruken er effektiv og enkel, så hvorfor ikke få en?
 • Zodiac autonomt bassengrens: Å få bunnen av bassenget til å være uberørt og at vannet skal se gjennomsiktig ut, er virkelig et stykke kake med dette rengjøringsmiddelet. Egnet for bassenger opptil 8 x 4 meter som har polyesterbelegg, armert PV, liner eller malt betong. Den inkluderer en 14 meter lang kabel, samt et filter som er lett å rengjøre med en kapasitet på 3 liter. Du ønsker det?
 • Gre elektrisk rengjøringsrobot for bassenget: Hvis du i tillegg til bunnen trenger å rengjøre bassengets vegger, kan du gjøre det med denne elektriske roboten. Den har en sugekapasitet på 16 tusen liter i timen, i tillegg til en 18 meter kabel. Den er egnet for bassenger på opptil 90 kvadratmeter i areal. Få ham før det er for sent!

Grill

Kjøp grill og nyt måltidene ute

 • Wichita kullgrill: for de som ønsker noe praktisk, bærbart og enkelt å bruke. Denne metallgrillen har to forbrenningskamre med lokk slik at maten koker bedre, og to store stålhjul som du enkelt kan flytte på. Dimensjonene er 63,5 x 115 x 116,5 centimeter, og den har en eksepsjonell design. Liker du det, eller elsker du det? Klikk her for å kjøpe den:
 • IMOR trekull og vedgrill: dette er en grill å ta med ut til terrassen eller hagen og være sikker på at den vil være luksuriøs, bortsett fra å være veldig, veldig nyttig. Den er laget av metall og har to sammenleggbare brett der du kan legge tilberedt mat, krydder eller hva du vil. Produktets dimensjoner er: 48,5 x 113 x 88,5 centimeter, og du kan få det her:
 • Campingaz gassgrill i rustfritt stål: Vil du tilberede kjøtt eller fisk i hagen din? Denne grillen er spesialdesignet for å være holdbar, motstandsdyktig og også trygg. Den har en grill som er delt inn i to soner med forskjellige temperaturer som du kan se til enhver tid bare ved å ta en titt på termometerene. Det gir også høy ytelse, med en effekt på 12,8kW pluss 2,3kW av sidebrenneren. Hjulene gjør det veldig enkelt å transportere. Hvis vi snakker om dimensjonene, er de: 160,5 x 65,5 x 147 centimeter. Få det nå:

Gressklipper

Robotgressklipperen er ideell for å forlate den perfekte plenen uten problemer

 • Bosch elektrisk gressklipper: fra et kjent merke har vi denne modellen av elektrisk gressklipper hvis motor har en effekt på 1200W. Det er perfekt for å klippe det mest sta graset, siden det lar deg justere klippehøyden til 20, 40 eller 60 mm. Boksen har en kapasitet på 31 liter, og med en klippebredde på 32 centimeter vil du la gresset stå klart på kort tid. Kjøp den her:
 • Murray bensinklipper: Denne Murray EQ200 gressklipperen har et ergonomisk håndtak som du kan justere til 3 høyder, samt en justerbar klippehøyde som går fra 28 til 92 millimeter. Den har også en bagasje med stor kapasitet. Skjønner:
 • Yard Force robotgressklipperHvis du vil ha en vakker plen med liten eller ingen anstrengelse, vil du elske denne robotgressklipperen. Den er egnet for overflater opptil 300 meter, og fungerer med et 20 volts batteri. Klippebredden er 160 mm, og klippehøyden fra 20 til 50 millimeter kan justeres i tre nivåer. Den har flere sensorer: regn, tilt samt en kollisjon. Kjøp den her:

Telt og parasoller

Et foldetelt som dette gjør at du kan nyte hagen mer på solfylte dager

 • KitGarden 2 × 2 foldetelt: Med en stålramme og et polyesterbelegg er dette vakre teltet på 2 x 2 x 2,6 meter ideelt for terrasser, balkonger og hager. Ikke bare er den sammenleggbar, men den har også en bæreveske. Ikke gå glipp av det:
 • KitGarden 3 × 3 foldetelt: den har en malt stålramme forankret til bakken, og et svart polyesterstoff. Dimensjonene er 3 x 3 x 2 meter. Enkel å montere og lagre, du må bare klikke her for å få det:
 • Sekey Aluminium Parasol Solskjerm: ideell for avslapningsområdet, for eksempel bassengområdet. Den har en elegant design, med en veldig fin svart stålramme. Paraplystoffet er laget av polyester, og det vil beskytte deg mot solstrålene i de tider du ikke vil bli for utsatt. Lengden er 460 centimeter, bredden 270 centimeter og høyden 245 centimeter. Du vet, hvis du vil ha det, klikk her:

Hva synes du om disse hageprodukttilbudene for Black Friday?