Skip to content

Blomster å gi i gave avhengig av anledningen

22 de juli de 2021

Det er ingen gave som er vakrere og verdsatt enn blomster, siden å gi dem viser seg å være en annen måte å kommunisere påDe kan for eksempel gis bort når du vil sende en melding som du kan erstatte ordene med.

Ved noen anledninger er det vanligvis å gi blomster en måte å uttrykke følelser overfor en annen person, uten å vite hvordan man skal gjøre dem kjent. Så hvis du tenker på gi blomster Til en spesiell person anbefaler vi at du fortsetter å lese dette innlegget, da vi vil nevne noen av de vakreste blomstene du kan gi i gaver, avhengig av anledningen.

Blomster å gi i gaver og deres betydning

akasier å gi bortAcacias

De er duftende blomster som de har en fin kremfarge, selv om det er lilla og gule arter.

Disse blomstene er perfekte for de hemmelighetene som ikke kan avsløres. Acacias er ideelle for medsammensatte av både arbeid og studier, som velger å holde forholdet hemmelig uten at noen vet det.

Nelliker

Det er vanligvis en av elskers favorittblomster på grunn av sin aroma og skjønnhet; avhengig av farge, er dens betydning annerledes: de hvite er for venner som vil kunne være noe mer; de røde uttrykker en “du gjør meg gal”Og rosene viser en kjærlighet som ikke bare er øm, men også delikat.

Krysantemum

krysantemum å gi bort

Det er den siste blomsten som en elsker eller en frier ønsker å motta, siden dens betydning indikerer en «Jeg elsker deg bare, men som en venn» eller «forholdet vårt er over,» så på grunn av sin luftige figur har krysantemum en ganske tøff og klar melding.

Gardenias

Isolina Carrillo kjente bolero sier: “to Gardenias for deg, med dem vil jeg si: Jeg elsker deg, livet mitt, kjære«Og faktisk er det egentlig ikke galt, siden betydningen av gardenias er ubetinget kjærlighet, som holdes skjult og bæres av personen som gir blomstene.

Tusenfryd

tusenfryd å gi bort

De er blomster ideell å gi til en jente når du begynner å erobre det, siden tusenfryd uttrykker romantikk.

Ved å gi disse blomstene er det du forteller den som mottar dem at de er de vakreste og at du elsker dem. De er også kjent for populært spill: «han elsker meg, han elsker meg ikke» og ifølge deres farge har tusenfryd en annen betydning, det er også mulig å finne et bredt mangfold av arter, selv om de mest kjente er de med lange hvite kronblader som betyr «det vakreste er deg.»

De gule er det ideell for å starte erobringen siden de mener «Likte du det?»; på samme måte betyr de blå å gi tillit til den som mottar dem.

Roser

Disse blomstene er de mest vanlige å gi til bruden, moren eller kona, siden de skiller seg ut for å være veldig vakre, men spesielt for deres behagelig duft.

Veldig effektiv når du overfører det du føler, siden i henhold til fargen, overføre kjærlighet i sine forskjellige slag: rød for romantisk og lidenskapelig kjærlighet; rosa for beundring, hengivenhet og takknemlighet; hvit for renhet og gul for glad og ungdommelig kjærlighet.

Orkideer

orkideer å gi bort

Det handler om blomster som de har ganske spesiell betydning; hvis de er hvite søker de å formidle kjærlighet; rosa betyr at du vil forføre personen du gir dem til, så du bør velge godt, fordi det er ganske sannsynlig at personen du gir dem til vet hva deres betydning er.

Hva skal blomstene gi i følge personen?

Kollega

Gi tusenfryd som gaver når de uttrykker glede.

Å være elsket syk

Observer ringblomster, siden de uttrykker motstand og mye styrke.

Første date

Gi påskeliljer i gaver, fordi de uttrykker ridderlighet.

Kjæreste

Gi georginer, som viser eleganse.

Brudgommen

Gi ham orkideer, fordi de elsker hans virilitet.

Kone / s

Gi «ikke glem meg» -gaver, fordi de gjenspeiler ekte kjærlighet.

Pappa mamma

Gave «kaprifol», uttrykk hengivenhet.