Skip to content

Bonsai stell om høsten

22 de juli de 2021

Når høsten kommer, blir også gartnerne og også bonsaistene gjenopptatt. Trærne stopper sakte veksten og forbereder seg på vinteren, selv om det fremdeles kan være langt borte, i virkeligheten går tiden så raskt at hvis de ikke utnyttet den, ville de ha mange problemer å overleve.

Hvis vi er glad i bonsai og vi har kjøpt en nylig, eller som vi har jobbet en sesong, vil vi være interessert i å vite hva er stell av bonsai om høsten, sannhet? Vel, la oss finne ut 🙂.

Omsorgen som vår bonsai trenger om høsten, er:

Irrigasjon

Bonsai Cotoneaster

Vanningen med vanning må avta litt etter litt, ettersom temperaturene går ned. Underlaget tar lengre tid å tørke, så det er viktig å ta hensyn til dette for å unngå overvann. På samme måte, hvis vi til nå har vannet av nedsenking, vil det nå være mer tilrådelig å gjøre det ovenfra og fukte jorden.

Abonnent

Hvis vi ikke planlegger å transplantere den til våren, Vi kan gi deg en siste tilførsel av gjødsel før temperaturen faller under 15 ° C. Det vil gjøre det veldig bra, da det vil gi deg styrke til å komme deg videre, uten problemer tilpasse vinterforholdene.

Kabling

Kablingen kan gjøres nå, så snart bladene begynner å falle hvis det er et løvtre, eller så snart vi ser at det ikke lenger vokser i samme hastighet som om sommeren. Du må gjøre det bra, la det være samme avstand mellom svingene, og sjekke det en gang i måneden slik at det ikke setter spor.

Avblåst

Det er ikke nødvendig.

Transplantasjon

Selv om den mest anbefalte tiden for transplantasjon er om våren, kan vi transplantere det nå hvis vi bor i et område med et mildt klima. Senere, når den nye sesongen begynner, kan vi begynne å betale tidligere.

Fytosanitære behandlinger

I løpet av denne sesongen må du være veldig forsiktig med sopp. For å forhindre dem, i tillegg til å kontrollere risikoen, vi kan behandle bonsai med kobberbaserte soppdrepende midler en gang i måneden, eller hver 15. dag.

Eurya Bonsai

Hvis du har spørsmål, ikke nøl med å spørre 🙂.