Skip to content

De beste Cyber ​​Monday-tilbudene

4 de juli de 2021

Cyber ​​Monday er her! Den eneste mandagen som kan være uforglemmelig fordi du har til midnatt for å få produkter med utrolige rabatter. Så hvis du trenger noe for å ta vare på plantene dine, er i dag en perfekt dag for å handle.

Hvis du er nysgjerrig på å se hva denne Cyber ​​Monday gir deg, ta en titt på tilbudene at vi skal lære deg akkurat nå.

Potter

Få potter i salg på cyber mandag

 • T4U Selvvanningsplanter Hvit 15 CM: 6 selvvannende plastpotter som har en vannstandsindikator, og som lar plantene vokse friske. .
 • WMF Gourmet-sett med 3 planter: Elsker du å lage mat? Hvis du vil ha dine aromatiske planter nærmere, kan du få dette settet med 3 planter i rustfritt stål og gi hjemmet ditt et originalt preg. .
 • Umbra TRIFLORA hengende vindusgryte: nydelig masse 3 potter i hvit melamin, og med stenger i rustfritt stål designet for å enkelt tilpasse seg et vindu. De er veldig interessante for små planter, som sukkulenter eller aromater. .

Kunstig juletre

Hvis du vil ha et billig juletre, kjøp det på Cyber ​​Monday

 • Satkago-es juletre: dette er et juletre laget av filt, som barn kan dekorere som de vil. Den består av 3 stykker, pluss 18 ornamenter og en stor stjerne som skal plasseres på toppen. Når den er samlet, vil den måle 52 centimeter høy med 43 centimeter i diameter. .
 • Solagua juletre 150 centimeter høyt: Dette pene juletreet er laget av plast, grønt i fargen, og kommer med en plaststativ. Grenene er fleksible, slik at du kan justere dem etter eget ønske. .
 • HOMCOM 140cm juletre med LED-lys og snøfunksjon: et veldig komplett juletre som kommer med 40 LED-lys og ornamenter, og som også etterligner snøfallet som er typisk for vinteren. .

Gjødsel, korrektorer

Gjødsel er ideelle for å ta vare på planter

 • KULTIVERE Iron Chelate Organic gjødsel 1kg: jern er et viktig næringsstoff for planter, siden det er involvert i fotosyntese. Hvis du dyrker sure planter, for eksempel japanske lønn, kamelier eller lyng, og vannet og / eller jorda har en alkalisk pH, må du vanne dem med jern. Så.
 • Compo Novatec Universal Blue Gjødsel 20kg: Dette er en gjødsel som inneholder nitrogen, fosfor og kalium, i tillegg til magnesium og svovel. Sammensetningen er henholdsvis 12 + 8 + 16 (+3 + 25). Dette gjør den ideell for prydplanter, spesielt grønne (palmer, prydtrær). Du ønsker det? .

Slanger og tilbehør

Slanger er avgjørende for å ta vare på hagen

 • Xpansy Hose Pro C2615B Uttrekkbar slange blå– Dette er en 15 meter lang uttrekkbar slange som har 2 kranbeslag og adaptere. Designen er ergonomisk, slik at du kan bruke den komfortabelt. . Det koster bare 21,15 euro.
 • Avyvi sort utvidbar slange: det er en vakker forlengbar slange som inkluderer en sprøytepistol med forskjellige måter å komme ut av vannet på, samt diverse tilbehør for å tilpasse den til kranen. Den maksimale lengden er 30 meter. .
 • Gardena 18216-20 Kontakt: designet for å koble slangen raskt til kranen selv om hendene er våte, dens diameter er 19 mm (G 3/4 ″), den tilpasser seg godt til de fleste kraner. .

Dryppvanning

Dette drypp vannings settet er ideelt for terrasser

 • Aqua Control B4061 drypp vannings sett: Dette er et enkelt, men praktisk vanningssett som inkluderer 12 vanlige dryppere, en 3/4 ″ kranadapter, 4 mm mikrorør, samt albuer og tees slik at alt er koblet godt sammen. .
 • SSAWcasa Micro Drip Irrigation Kit: det er et sett som inneholder adaptere, kontakter, slanger og alt du trenger, slik at du kan ha et drypp vanningsanlegg som plantene dine får alt vannet de trenger. . Det koster bare 21,59 euro!
 • Ehomfy Garden Drip Irrigation Kit– Dette er et sett som inkluderer en flex-adapter, 1 vanntett tape, 20 brakettstykker, 25 4 mm kontakter og mye mer. .

Gressklipper

Du finner klipperen til salgs på Cyber ​​Monday

 • BLACK + DECKER BEMWH551-QS – Elektrisk gressklipper: Den fungerer med en 1200 W motor, og er perfekt for små og mellomstore hager. Skjærebredden er 30 centimeter, og den har et robust svart metallhåndtak. .
 • Hyundai HY-LM3601E elektrisk gressklipper– Dette er en slåmaskin som har en klippebredde på 36 centimeter og en justerbar klippehøyde fra 20 til 70 millimeter. Motorkraften er 1600W, og den er blå. .
 • Sprint 2x18V (36V) Litium gressklipper: det er en gressklipper som fungerer med et 18v litiumbatteri, og hvis maksimale effekt er 1,5 kW. Det er veldig interessant å bearbeide plenen til store hager med et areal på opptil 640 m2. .

Beskjæringsverktøy

Motorsagen er perfekt for kutting av tykke grener

 • Fiskars beskjæringssaks: anbefales for beskjæring av grønne og myke grener, med en diameter på opptil 2,8 centimeter. Med dem kan du lage et jevnt og rent kutt, som vil hjelpe såret til å gro bedre. De koster 35,76 euro, og den.
 • Sprint 1697221 Hekksaks: Denne hekksaksen fungerer med et 18v litiumbatteri, og har et 51 centimeter langt blad. Styret har en ergonomisk design og en justerbar posisjon. Kjøp den for 99 euro.
 • Greenworks Motorsag med håndtak– Hvis du trenger motorsag, er dette den for deg. Den fungerer med et 40v litiumbatteri, og har en kjede på 30 centimeter i lengde. I tillegg har den en elektrisk startknapp, slik at sikkerheten er garantert. .

Diverse

Hvis du trenger etiketter, kan du kjøpe dem her

 • HONGXIN-SHOP Gjenbrukbare plastetiketter: Hvis du liker å så frø eller stiklinger, eller hvis du bare elsker å vite navnet på plantene, kan du på disse etikettene skrive ned hva du vil: vitenskapelig navn, såningsdato, … De selges i mange 100 enheter som bare koster 6, 39 euro. .
 • VegTrug Flower Care Soil Meter– En flott Bluetooth smartmåler (versjon 4.1) som automatisk forteller deg jordnivå, temperatur, lys, fuktighet og fruktbarhet. Den er vanntett, og det beste er at alle data blir registrert i appen »VegTrug Grow Care», tilgjengelig på Google Play og App Store. Dyr plantene dine mye bedre med det. .
 • STLOVe Justerbar gryteholder: et enkelt, men elegant stativ av tre som du kan justere både i høyde og bredde. Høyden er 35,6 tommer, og den indre diameteren er 20,5 tommer som kan justeres til 12 tommer. Den støtter opptil 70 kg vekt, og den koster bare 19,99 euro. .

Hva synes du om disse produktene?