Skip to content

De vakreste trærne i World Bonsai Convention 2017

22 de juli de 2021

Bonsai har «evnen» til å la oss ha munnen åpen. De er små trær som, arbeidet med stor respekt og omsorg, får oss til å huske hvor vakker naturen er.

Rundt 300 små men store menneskeskapte verk kan sees på World Bonsai Convention, som feires i Saitama (Japan), fødestedet til geisha og japanske kirsebærtrær. Der liker du å se ting som dette …

Jasmine Bonsai

Jasmine bonsai i shohin stil

Dette er en jasmin som fungerer som Bonsai og som har fått Shohin-stilen, som på japansk betyr «noe lite», med henvisning til størrelsen de må være. Selv om det ikke er noen harde og raske regler, Shohin anses når høyden er mindre enn 25 cm, eller den kan holdes i luften med en hånd.

Pine Bonsai

Japansk hvit furubonsai

Dette er en fantastisk japansk hvit furubonsai, hvis vitenskapelige navn er Pinus parviflora, hva har en halvfossstil, det vil si at de nedre grenene er under kanten av beholderen, men når ikke høyden på basen. For å kunne se den i all sin prakt, ligger den på et høyt bord, mørkebrunt, som er en farge som ikke tiltrekker seg særlig oppmerksomhet.

Planten du ser i et hjørne er kjent som et aksentanlegg, hvis formål er å følge Bonsai. Sammen, de har tenkt å skape et naturlandskap.

Pine Bonsai

Og dette er en annen, som de har gitt det en chokkansk stil, det vil si en mer eller mindre rett koffert, med kronen delt inn i forskjellige «etasjer».

Trident Maple Bonsai

Trident Maple Bonsai

Fin bonsai, ikke sant? Maples er trær som fungerer veldig bra, siden de helbreder sår uten problemer og spirer som er behagelig etter beskjæring.. Trident lønn, hvis vitenskapelige navn er Acer buergerianumDet er også utrolig spektakulært, spesielt om høsten når bladene blir rødlige.

Azalea bonsai

Fantastisk Azalea bonsai i blomst

Denne Bonsai skal ta av deg hatten. Hvis du likte alle du har sett så langt, hva synes du om denne? Dette er utvilsomt utmerket arbeid. For at en plante skal produsere så mange blomster, må den få omsorgen den trenger, ikke mer og ikke mindre. Dette betyr at alt, vanning, befruktning, beskjæring, ledninger og transplantasjon må kontrolleres. I tillegg, tålmodighet er viktig; uten den kan ingen Bonsai lages.

Hvis du har ønsket deg mer, gir vi deg videoen fra den 8. verdensbonsai-konferansen: