Skip to content

Den enkleste måten å oppnå de vakreste verandagrytene i nabolaget

24 de juli de 2023

Jeg er i ferd med å gå fra hverandre på grunn av tilstanden til verandapottene mine. Alle sammen, jeg har en død sypress som tar imot gjestene mine som et fyrtårn av tristhet. Våre stakkars naboer. Akkurat da jeg trodde alt håp var ute, Bank! Slå! ble gjort oppmerksom på meg. Cue, glad dans. Noen mennesker liker følelsen av skitt i hendene. De liker å se fruktene av deres arbeid komme til utførelse med vakre blomster hver sesong. Jeg er ikke en av de menneskene. Jeg vil mye foretrekke å bare sitte på verandaen min og nippe til kaffe, te eller vin (avhengig av tid på døgnet), mens jeg ser sønnen min løpe svimmel rundt i hagen og oppdage naturen rundt seg (les: naturen jeg ikke dyrket). Kort sagt, jeg elsker å være ute, men ikke så mye det møysommelige med å stelle hagen. Slå! Slå! er svaret på mine bønner. Konseptet bak den splitter nye abonnementstjenesten er å levere planteklare arrangementer direkte til verandaen din sesongmessig. Alt du trenger å gjøre er å ha pottene klare til å gå og sette inn grøntområdet når det er levert. Hver dråpe kommer med to arrangementer, hver i et plantebrett som du kan plassere direkte i plantekassen. For å komme i gang, svar på noen spørsmål slik at Knock! Knock kan bestemme den ideelle ligningen for din plantesone, soleksponering, arkitektur og plante-stil. Velg mellom en engangslevering ($75) eller en periodisk sesongpakke ($65 per kvartal). Neste tilgjengelige levering er høsten, som sendes fra august til september. Det stemmer, du må vente, men vi håper ganske mye på at det vil være verdt det. Når arrangementet er godt plassert i potten din, er det bare å vanne, gjødsle med plantemat i ca. 4 uker, og plantekassene dine vil snart misunnes i nabolaget. Hvis du er en ivrig gartner med en grønn tommel så skarp at den kan sees en kilometer unna, er dette sannsynligvis ikke abonnementet for deg. Men, som det ofte blir sagt, forskjellige slag for forskjellige mennesker, og vi tror dette er et ideelt alternativ for de blant oss som tilfeldigvis opplever seg utfordret hagebruksmessig – selv om det bare er fordi du heller vil nippe til te. Hva er din favoritt abonnementstjeneste? Kunne du noen gang vurdert å få planter levert rett på døren? Gi oss beskjed!