Skip to content

Denne Wi-Fi-drevne Smart Garden er karanteneinnredningen vi alle trenger akkurat nå

15 de januar de 2023

Enten du bor i en liten leilighet uten uteplass eller rikelig med naturlig lys, eller bare ønsker å tilføre mer glede til bomiljøet ditt, har vi hagen for deg. Mer spesifikt, ēdn SmallGarden (Kjøpe det: $200; WestElm.com), som lar deg nerde på dyrking av urter, grønnsaker, blomster, dekorative planter og innendørs startplanter ved hjelp av teknologi. Selv om prislappen kan være på den brattere siden, hvis du tenker på alle pengene, vil denne smarte hagen hjelpe deg å spare på ferske urter som basilikum, salvie og mynte, og grønnsaker som gressløk og salat, er det vel verdt investeringen – aldri Vær oppmerksom på verdien i løpet av disse lange, isolerte dagene hjemme i å ha et boliginnredningsstykke som får deg til å smile hver gang du går forbi det.

SmallGarden fungerer gjennom en Wi-Fi-tilkobling, og leverer optimalt lys og næringsstoffer til plantene og blomstene dine, slik at du kan lene deg tilbake og ikke bekymre deg for at den brune tommelen skal komme i veien. Den smarte hagen din integreres også med ēdn-appen, som lar deg kontrollere hagens belysningsplan, motta varsler og nyte detaljert veiledning om fremdriften til planene dine. SmallGarden inneholder 10 brønner for SeedPods (spesiallaget jord for å fremme enkel vekst) slik at du kan dyrke opptil 10 forskjellige planter om gangen. Kjøpet ditt inkluderer 10 basilikum SeedPods, men fennikel, lilla basilikum, bibb salat, ringblomst (bildet nedenfor), spritzer salat og mange flere SeedPods er tilgjengelig på ēdns nettside her.

ēdn SmallGarden 2

En vase med friske blomster og mint juleps med hyperlokale garnityr klar fra egne hjem? Vi tar det. Og vi kan til og med gi dette til en du er glad i i en leilighet for å lyse opp dagene deres med litt urter og/eller blomster.

SE: De skjulte helsefordelene ved innendørs planter

Nå er det eneste vi må bestemme oss for hva vi vil plante … ringblomster eller moseroser? Malt brennesle eller salvie? Denne brune tommelen begynner å bli ganske spent på å få hendene hennes skitne, ehm, app-klikking.