Skip to content

Design av en hage trinn for trinn (XIV) – Maleblokkplanter

26 de juli de 2021

Veldig gode dager! Hvordan tilbrakte du helgen? I dag mandag skal vi male blokkplanter at vi gjorde for en stund siden siden vi vil se at den er ferdig.

Følg Steg for steg slik at plantene du har satt inn ser enda vakrere ut.

Forberedende materiale

Sement

Før du starter noe arbeid, anbefales det å forberede alt vi trenger på forhånd. I dette tilfellet, før du fortsetter å gi ett eller flere malingsstrøk, er det nødvendig å binde opp, det vil si dekke blokkene med et lag med pasta. A) Ja, trenge:

  • Liten håndspade
  • Trowel (for mur)
  • Espuerta eller tralle hvor du skal lage pastaen
  • Sement
  • Picadín
  • Vann
  • Utvendig maling
  • Børste

Å binde

For å gjøre denne veiledningen enklere, vil vi dele arbeidet i to deler: i det første vil vi vite hvordan anker, og i det andre vil vi lære å maling.

Trinn 1 – Lag pastaen

Sement og kjøttdeig

For å binde oss trenger vi en flytende pasta, men ikke oversvømmet, siden vi ellers vil kaste bort sement og picadín. Å lage det er mye enklere enn det kan virke, faktisk må du bare blande ved hjelp av håndskjeen. 6 picadinsporer med 2 sement, hvis planter er liten.

Pasta

Da må du tilsette vann til alt er i orden fuktet, og bland igjen til noe slikt er igjen.

Våte blokker

Nå, fukt blokkene. På denne måten fester limen seg raskere.

Terrasser

Legg litt pasta på sparkel, legg den med den nederste delen limt på blokken først, og deretter med begge hender, skyv fremover når du går opp sparkel.

Sett steiner

I leddene, for å bruke mindre penger, sett noen små steiner. Når det området er bundet, vil de ikke bli sett.

Planter

Flink! Ikke verst, ikke sant? Hvis du vil at sidene skal være helt glatte, kan du kjøre den med en stålbørste eller en poleringsmiddel når den har tørket helt.

Maling

Maleri

Vi la bort murverktøyene, og vi tok ut malingsverktøyene. Nå er det mindre hardt arbeid, og jo mer givende. Men før vi begynner, skitt må fjernes fra blokkene. Vi kan gjøre det med samme pensel som vi skal bruke til å male, eller bruke en kost.

Maleblokk

Vi begynte å male. Fargen jeg har valgt er satin kastanje, fordi jeg elsker det rustikke. Men det er mange andre farger du kan velge mellom: satin eik, blå, grønn … Selvfølgelig, Fargene du velger anbefales på det sterkeste at de ikke kolliderer med de i rommet.

Plast

Å male sidene og ikke legge spor av maling på gulvet, vi skal legge et stykke plast så nær planterplanten som mulig.

Første strøk maling

Første strøk maling på! Vi kan la det være slik eller gi det et nytt pass. Vi bestemmer dette etter en time, som er etter den tiden da containeren indikerer at den kan males på nytt.

Ferdig planter

Vel, i lys av at det som ønsket var blitt litt tydeligere, ble det bestemt gi et nytt lag med maling.

Tørr maling

Endelig har vi det ferdig. Hva med? Har det vært enkelt for deg å lage planter? Gi oss beskjed.