Skip to content

Design en bonsai trinn for trinn – Pinping

26 de juli de 2021

Hei alle sammen! hvordan var helgen din? Er det varmt i ditt område? Det har gått lang tid her, og det blir lagt merke til mye, spesielt i trærne. Noen av dem har stoppet på grunn av høye temperaturer. Men det har ikke vært tilfelle av alm. Denne planten er veldig motstandsdyktig, både mot kulde og varme, og opphører først sine aktiviteter om vinteren når bladene har falt.

I dag skal vi snakke om klemt, en jobb som kan gjøres gjennom den vegetative sesongen for å sikre at vår fremtidige bonsai er mer full av grener og som en konsekvens også forlater.

Almgrener

Hvis vi ser nøye på, er grenen til venstre den som er midt i sentrum, og derfor den viktigste. Normalt, når vi har et tre som dette, det vil si med to grener som vokser veldig lange, i forskjellige høyder, må vi forlate en som er den viktigste, som vil tjene som en guide. Dette det er den eneste som kan ha en større utvikling enn de andre, som vil være kortere.

Beskjær gren

Som om det var en frisørjobb, hvis mulig, satte vi de to grenene sammen for å se hvor mye vi har å kutte, og med beskjæringssaks gjør vi kuttet (hvis ikke, vil det være nok å bevege seg bort fra treet litt, og beregne »Etter øye» hvor mye du skal fjerne). Kuttene må skrås av, det vil si litt tilbøyelig.

Beskjæret gren

Vi har klippet det ut. Som du kan se, kuttet er gjort veldig nær den nedre kvisten. Vel, det er gjort slik for estetikk, og også for å forhindre at flere knopper vises på grenen som vi ikke vil ha.

Almgrener

Hvordan få treet til å ha mer løvverk? Ettersom vi er i full vegetativ vekstsesong, oppnås det klemming blader.

Klemme

Vi fjerner mellom 1-2 par blader av hver gren. Det kan ta tid, men til slutt vil det være verdt det.

Almstamme

Og forresten, du kan også dra nytte av betale. Kombinere et veldig porøst underlag og kompost, vi får kofferten til å tykne Det er hyggelig å se det.

Hvis du er i tvil, legg igjen en kommentar på bloggen eller på sosiale medier 🙂.