Skip to content

DIY ideer: originale blomsterpotter laget av resirkulerte gjenstander

27 de juli de 2021

I disse dager tilbringer jeg noen dager hjemme hos søsteren min som er på ferie. Den har en vakker hage med svømmebasseng og planter som vokser i hvert hjørne. Jeg er overbevist om at planter har et følelsesmessig register, og i tilfellet med søsteren min, trodde hun at hun arvet en viss følsomhet fra bestemor fra moren min, som gjorde underverker med en hvilken som helst liten spire. Plantene ble gjenfødt på den lille terrassen hennes, og noe lignende skjer med søsteren min, som samler planter fra gaten og som mormor vet hvordan de skal gjenopplive dem til de blir vakre og strålende.

Jeg har observert hagen hans i disse dager og oppdaget at han også har god smak med potter. Søsteren min er en kreativ person, designer og maler, og så velger hun nedlagte hverdagsgjenstander og tilpasser dem til planter, forvandle dem til originale blomsterpotter De varierer i form og størrelse.

Kjøkkenet, et boblebad av ideer

Du kan prøve det også, jeg gjør det hjemme hos meg når jeg kommer tilbake. Jeg har sett en liten kaktus vokse med entusiasme i en gammel metallkopp, den typen bestemoren min pleide å lage melk til oss da vi var små, og vi skulle besøke dem. Han har også klart å legge jord i vannkanner av metall og vannkoker, der han senere plasserte saktevoksende planter.

Hvis du undersøker, vises ideene, og det beste er at de er tilgjengelig. Det er ikke nødvendig å ha penger til å kjøpe nye potter, men du kan skape en veldig spesiell atmosfære i hagen eller balkongen med det du har hjemme og ikke bruker.

Ta en god titt rundt deg og velg slående gjenstander som varierer i farger. Du kan bruke nedlagte siler og male dem med metallmaling for å skape en attraktiv krok for å plassere blomstrende planter. Silhullene er det perfekte avløpet for disse unike planterne.

Original DIY potter

Du kan også bruke keramikk kopper og tallerkener Du må bare lage et lite hull med et elektrisk hull – for å unngå å knekke flisene – og dermed få drenering og deretter plassere en plante.

De gamle bokser De ser bra ut i hagen, eller det er i det minste det jeg tror … kanskje fordi jeg elsker dem. I markedene selger de dem til svært lave priser, og slik at du kan sette sammen flere bokser med småkaker, søtsaker eller sjokolade fra 40- eller 50-tallet for å gruppere planter av samme stil eller andre som står i kontrast.

Nye ideer

Likte du disse ideene? Senere vil jeg fortsette å fortelle deg alternativer for lage originale potter med nedlagte gjenstander. Det er en flott måte å dabble i den berømte DIY uten å bruke penger og ta de første trinnene på veien mot kreativitet.

Fortsett og gjør det, se deg rundt og finn de vakre gjenstandene som knapt er tilpasset, er perfekte for å markere plantene dine. I dag er vi dedikert til å inspisere kjøkkenet, men det er mange andre hjørner av huset hvor du også må være oppmerksom. Vi vil!

Original DIY potter