Skip to content

Dvergfrukttrær: hvordan blir de tatt vare på?

26 de juli de 2021

De dvergfrukttrær de er et virkelig rart. De tillater oss å ha sunne og naturlige frukter, selv om vi bare har en liten uteplass eller balkong, siden de ikke bare kan være i en gryte gjennom hele livet, men også hvor mye frukt de gir er veldig interessant. Åpenbart produserer de ikke så mange som frukttrær i hagen fordi de er mindre i størrelse, men de er nok til at familien kan smake på den autentiske smaken av naturen.

Men, Hvordan blir disse trærne tatt vare på?

epletre

Dvergfrukttrær er planter som vil gi oss stor tilfredshet. De er veldig enkle å ta vare på, så mye at selv om du ikke har mye erfaring med vedlikehold av tre, vil det ikke være komplisert å ta vare på en dverg. Og hvis du ikke tror meg, må du bare følg disse tipsene og sjekk det selv. Du vil fortelle meg 🙂:

plassering

Disse trærne bør plasseres i et område der de får så mange timer direkte lys som mulig. Når det gjelder sitrus (appelsiner, sitrontrær osv.), Kan de plasseres i halvskygge, men så lenge det er et veldig lyst hjørne.

Irrigasjon

Vanning er sannsynligvis det vanskeligste å «kontrollere», og det viktigste. Generelt, du må vanne dem omtrent 3 ganger i uken om sommeren, og 1-2 / uken resten av året. Men vi må øke eller redusere frekvensen avhengig av egenskapene til klimaet der vi bor.

Sende

Ettersom dette er trær hvis frukt skal brukes til konsum, anbefaler jeg at du gjødsler med naturlige, organiske og økologiske gjødsel, som vermikompost, hest eller sauegjødsel, guano, hjemmelaget kompost. Bland ca 100 gram med underlaget og vann rikelig. Gjenta en gang annenhver måned.

Transplantasjon

Hovedmålet med å transplantere dvergfrukttrær er å sette nytt underlag på treet. På denne måten unngår du mangel på næringsstoffer og mineraler. Så det, vil bli transplantert hvert annet år, om våren, etter at risikoen for frost har gått. Det vil bli ekstrahert fra potten, og så mye substrat som mulig blir fjernet, og pass på å ikke bryte røttene, og deretter vil det bli plantet i en litt større potte med et substrat sammensatt av svart torv blandet med 20% perlit.

Sitrontre

Så dvergfrukttrærne dine vil bli sunne og sterke 😉.