Skip to content

Fantastiske ideer om å ha terrariet ditt

27 de juli de 2021

Når det er på tide å ta farvel med vinteren, har jeg lyst til å se plantene gjenoppta veksten igjen. Akkurat nå er jeg litt besatt av terrarier, som er en fin måte å ha vakre planter rundt i huset og skape magiske små planteverdener. Det som er bra med terrarier er at det nå er så mange fantastiske og vakre glassbeholdere tilgjengelig at et terrarium ikke trenger å være et kjedelig akvarium.

Og hvis du ikke tror meg, ta en titt på disse hengende glasskulene. De er perfekte for aksentplanter, eller å gruppere flere som er veldig slående. Men det er fortsatt flere ideer jeg vil vise deg …

Lykt ble til et terrarium

Terrarium i en lampe

Dette søte terrariet fra Untrained Housewife gjengir ideen om vegglanter Ytre. Nå har det blitt et vakkert terrarium som dekorerer veggen.

Terrarium i glassbolle

Terrarium i bolle

En glassbolle som den du vanligvis bruker til salater er noe som også kan brukes til å mate din sjel med et pust av frisk luft. Jo større container, mer kreativ kan plasseringen av plantene dine være.

Fransk kaffetrakter for terrarier

Terrarium

Dette terrariumprosjektet bruk en fransk kaffetrakter som container. Veldig søt og superfabelaktig.

Terrarium-fisketank med kabeloppheng

Fisketank terrarium

jeg elsker dette gjenbruk glass fisketank med kabel som kleshenger. Noe grus, noen sukkulenter og voila! Det perfekte dekorasjonsobjektet for et skrivebord eller vindu. Sjarmerende!

Krystallsmykkeskrin

Terrarium i smykkeskrin

Jeg elsker disse vintagekassene. Formene, sjarmen de har … alt er så imponerende! Så jeg er veldig glad i denne tilpasningen av en geometrisk glassmaleri ble til et terrarium i miniatyr.

Luftanlegg i terrarium

Terrarium i magnetboks

Disse magnetiske boksene er tilgjengelige i hvilken som helst kontorrekvisita-butikk. Denne nye bruken er bare flott. Noe grus, noe nellik fra luften og voila! Super elegante magneter til kjøleskapet eller oppslagstavlen.

Tekanne av glass

Terrarium i tekanne

Når det gjelder å lage et terrarium, kan du bruke hvilken som helst glassbeholder, noe som er mer praktisk. Og dette kreative terrariet er akkurat slik det ser ut. Dette tekanne-terrariet er det perfekte midtpunktet for et lunsjbord.

Vitenskapelige trakter av glass

Terrarium i glasstrakter

Når du snakker om uvanlige glassbeholdere for terrarier, sjekk ut dette prosjektet! Oppsyn av voksne er påkrevd ettersom filamentet inne må fjernes, men beholderen ender opp med å være den beste måten å endre formålet med en glasspære, som ellers ville være ubrukelig.

Hvilket prosjekt skal du starte med vårens ankomst? Ikke glem å kommenter oss Dine favoritter.