Skip to content

Forskjeller mellom kirsebær og piller

23 de juli de 2021

Ved slutten av juni måned kirsebær kommer vanligvis til en slutt, men det er ingenting å bekymre seg for, siden rett etter det pølsens tid kommer.

Men vet du virkelig forskjeller som eksisterer mellom begge fruktene at de er så like?

Forskjeller mellom kirsebær og piller

kirsebærfrukt

Hovedforskjellen mellom kirsebær og pillory, det er fordi fravær av pendelen som har pillory, som vanligvis løsner naturlig fra frukten når den faller fra treet og er at kirsebær på sin side de begynner å falle fra treet når de når sitt rette punkt modning og de samles vanligvis sammen med pendelen. Når det gjelder pillory, dette forblir festet til treet for den manuelle høstingsprosessen.

Imidlertid er det mye mer merkbare forskjeller mellom begge fruktene hvis smak, tekstur og farge Det karakteristiske for begge deler er at pillory vanligvis er mye fastere, rødere i fargen, med tøffere kjøtt, og at den også knaser når den tar den første biten.

Når det gjelder kirsebær, består dette vanligvis av ca 85% vann, smaken viser seg å være subtilt litt mer syre, selv om dette varierer avhengig av fruktenes modenhet, noe som gjør at den reduserer og flyr mer eller mindre søt.

Andre forskjeller mellom kirsebær og piller

Pillory er vanligvis veldig verdsatt, og dette er fordi har visse funksjoner som tillater deg være forskjellig fra kirsebær, som vanligvis er likt av en stor del av mennesker. Disse egenskapene til pillory kan bli verdsatt hovedsakelig og på tidspunktet for å spise dem, siden de har en ganske intens søt smak, som er blandet med litt surhetI tillegg er det mulig å sette pris på det kompakte kjøttet som nesten er knasende i hver bit.

Imidlertid, og før du tar pillory til munnen din, må du være tydelig på at det egentlig er en kappe og ikke noen annen type kirsebær, og for dette trenger du bare ta hensyn til følgende tre egenskaper:

Halen

forskjeller

Pilarens hale er vanligvis dens mest karakteristiske trekk, siden pølsen, som vi allerede har nevnt, ikke har et pendel, for når de samles opp fra treet, har de en tendens til å miste den naturlig som et resultat av en mindre konsistens når du griper frukten.

Det er på grunn av det piller har et lite «arr» ren i området rundt halen, i motsetning til de andre variantene av kirsebær, som ofte De selges med haler eller de blir vanligvis fjernet for å få dem til å se ut som pelsen, selv om disse vanligvis har et vått «arr» som gjør at mikroorganismer kan komme inn i frukten.

Størrelsen

I motsetning til hva mange tror, ​​er stolpen faktisk mindre i størrelse sammenlignet med andre varianter. For eksempel, California kirsebær eller Navalinda De blir vanligvis verdsatt på grunn av størrelsen, siden de har størrelser på ca 32mm. Og når det gjelder pillory, er størrelsen vanligvis mellom 24-26 mm.

Formen

Pellestolen er en veldig spesiell variant, siden den har en subtil spiss form, og derfor er den litt mindre avrundet enn de andre. varianter av kirsebær som er kjent.

I tillegg til kjennetegnene til pillory som vi har nevnt, er det nødvendig å ta hensyn til det innhøstingssesongen er vanligvis senere, så mens de fleste variantene av kirsebær begynner å høstes fra slutten av april til begynnelsen av juliblir høstpilen vanligvis høstet fra midten av juni til midten av august.