Skip to content

Hvordan høste kirsebær hjemme

23 de juli de 2021

Kommer fra kirsebærtre, kirsebæret er en eggformet frukt, omtrent 3 centimeter i diameter.

Fargene deres har en tendens til å være mørk rød, dyp rød og noen ganger dyp lilla. Dens smak vil avhenge av typen kirsebær, da det er to betraktninger for smaken, noe som har ført til søt kirsebær og surkirsebær. Dens opprinnelse ligger i Tyrkia, siden dette ble funnet av en romersk kriger, som under reisen hans bestemte seg for å ta den til Roma med kongen, noe som førte til den påfølgende distribusjonen over resten av verden på en progressiv måte.

Bli kjent med kirsebær litt bedre

kirsebær henter høye priser på markedet

Til tross for deres lille størrelse, kirsebær de er en av de dyreste fruktene på markedet og det er at de brukes i eksotiske retter, i noen desserter og som et afrodisiakum.

Dens bilde er høyt anerkjent, derfor har denne frukten klart å gå på den røde løperen i hele kurven som brukeren har å velge mellom i sitt respektive marked. Dette kan tilskrives hans aroma, spesiell smak og import. Derfor er et av alternativene som mange forbrukere kan vurdere muligheten for å høste kirsebær hjemme, en veldig praktisk idé gitt de høye prisene på denne frukten. De brukes

I denne forstand vil denne artikkelen presentere trinn å følge for å høste kirsebær hjemme, på en slik måte at brukeren kan sette dem i praksis, og klare å nyte denne frukten uten å måtte håndtere betydelig fiendtlige figurer for lommen vår.

Så trinnene for å høste kirsebær er som følger:

Plassen til frøet må holdes fuktig, og for dette må brukeren hele tiden sjekke stedet hvor frøet blir sådd.

Det anbefales å vanne området der du skal plante litt etter litt. Når kirsebærens rotrør begynner å vokse, frøet skal senkes ned til en dybde på 7 cm. Denne dryppet med vann må opprettholdes på en slik måte at jorden forblir fuktig. Likeledes denne prosedyren bør gjøres til frøet er et lite tre.

Når treet er i betydelig høyde, må det flyttes. Høyden som vurderes for dette er 15 cm eller i det minste en høyde der brukeren anser det røttene vil klare å tilpasse seg en pott. Så snart dette er gjort, må brukeren ta hensyn til at det må være minst 7 meter avstand mellom plantene.

Påfør montillo årlig, som vil gi planten beskyttelse. De må også påfør forsiktige mengder kompost.

I tillegg til det ovennevnte må brukeren prøve å utvikle strategier for å beskytte planten, siden den er aroma og farge kan være attraktive for insekter og noen fugler.

I løpet av høsten bør du beskytt treet mot solstrålene -Vurdert fiendtlig på den tiden av året- som du må male stammen med hvit latexmaling. Denne malingen skal ikke være giftig (av logiske grunner).

dyrk kirsebær hjemme

Når treet vokser, må brukeren beskjære det, generere attraktive former og samtidig stimulere veksten av frukt.

Pollinering av blomstene vil være en effektiv måte å stimulere fruktutviklingenDerfor anbefales det å finne måter å pollinere den på.

Som vi kan se fortjener kirsebær en dedikert innhøsting, kanskje dette er en av grunnene som gjør prisen noe opprørende.

Men for alle disse må brukeren være det veldig presis med de eksponerte målene, siden denne frukten ikke tåler feilmarginer under høstingen. Dermed må brukeren være konstant våken på denne frukten, siden som vi kan se, fugler og insekter synes det er veldig attraktivt, grunner til at brukeren må utvikle strategier for kontinuerlig å kikke, og unngå muligheten for å miste denne frukten av miljømessige årsaker.