Skip to content

Forstørrelsesglasset i hagearbeidshanskene

28 de juli de 2021

Et av de viktigste elementene som enhver god gartner må ha blant sine arbeidsredskaper, er en god par hansker, robust og egnet for oppgavene som skal utføres.

Fra håndtering av rosebusk til å bearbeide landet med verktøy, er det viktig å ta vare på hendene våre. Utover elementene vi bruker utenfor dører, er de hovedverktøyet, og hvis de blir skadet, kan vi kanskje ikke manipulere plantene, blomster og busker.

Hva du må huske på

Kanskje fordi det er et slikt grunnleggende element, tar mange ikke hensyn til det når det gjelder kjøp hagearbeidshansker du må ta hensyn til noen krav. Det første du må vite er at det er hansker som er spesialdesignet for denne typen oppgaver, så du bør velge de som har hagearbeid, for hvis du velger modeller av en annen størrelse, vil ikke hendene dine være beskyttet. I motsetning til dem er hagearbeidene robuste til tross for at de kan produseres i forskjellige materialer.

La oss se de hyppigste:

– Du kan velge skinn hansker, en garanti i hendene dine fordi de er mest brukt fordi dette materialet det vil forhindre at de kommer i kontakt med torner eller blir kuttet med skarpe kanter eller skadet av grener og annet. Det finnes forskjellige versjoner, fra de som er laget av lær til noen modeller av bomull og med håndflateområdet i skinn. Jeg anbefaler de første, for selv om de er tyngre, isolerer de hendene bedre.

Hagearbeidshansker

– Et annet alternativ er å velge noen hagearbeidshansker av plast, spesielt i tilfeller der du vet at du vil utføre oppgaver som krever fingerferdighet med fingrene eller fint arbeid. Disse hanskene er ikke bare myke, men ergonomiske og veier også veldig lite. Er mye brukt til å jobbe med landet Selv ikke sterkt anbefalt hvis du bruker verktøy eller hvis du utfører beskjæring eller sterkere arbeid fordi selv om de er vanntette, er hendene mer utsatt. Selvfølgelig er de et utmerket alternativ når du bruker kjemiske produkter. Det er sklisikre plasthansker som har en strukturert overflate og de klassiske latexene.

Hagearbeidshansker

Et tredje alternativ

Når budsjettet ikke er nok til å bruke hagehansker, kan du velge noen vanlige plasthansker som er veldig lik rengjøringsmaskiner, men mye lenger, og det er slik de vil beskytte deg mer effektivt. Det er ikke det ideelle alternativet, men det vil fungere for deg hvis det er å utføre enkle oppgaver som å fjerne jorden eller rengjøre plantene.