Skip to content

Gaveguide for hagearbeidshobbyister

11 de juli de 2021

Slutten av året kommer, julenissen, tolvte natt … og du vet fortsatt ikke hva du skal gi deg selv eller gi til en gal elsker av hagearbeid? Det er normalt. Sannheten er at det samme skjer med meg også, alltid. Jeg er en av dem som overlater disse tingene til siste øyeblikk. Men denne gangen har jeg foreslått å endre, og det er derfor jeg skal foreslå noen få ting som sikkert vil gjøre (eller gjøre) livet ditt lettere.

Å ta vare på planter er en fantastisk opplevelse, men vi må ikke lure oss selv: dette er bare tilfelle hvis du har de riktige verktøyene. Så her går gaveveiledning for hageentusiaster.

Viktige hagearbeid

Det er de du må ha ja eller ja slik at alt går greit:

Hansker

Hagehansker, viktig for enhver gartner eller hobbyist

Hansker vil være veldig nyttige for alle oppgavene du må gjøre på terrassen, terrassen eller hagen din siden de holder hendene rene, og i tillegg lar de deg arbeide med mer komfortable verktøy. Det er mange typer, men uten tvil vil disse være ideelle for deg. Hvorfor? Fordi de har graveklør, noe som er viktig når du for eksempel trenger å fullføre konturene av et plantehull eller lage en i underlaget til en stor gryte.

To par har bare 8,69 euro, og du kan få dem.

Vannkanne

Vannkannen brukes til å holde plantene godt ivaretatt

Med mindre du har en stor hage med drypp vanningsanlegg, vannkannen er en av tingene du må ha når du dyrker potteplanter. Det er mange typer og størrelser, men jeg liker å gå til det grunnleggende, for fra erfaring når du vet at noe går bra, har det ingen mening å endre det unless (med mindre du selvfølgelig liker å eksperimentere, men hvis du ikke gjør det ikke føles som om du ikke vil ta risiko, anbefaler jeg at du får en enkel).

Er det er vakkert, billig og lett å bære. Den har en kapasitet på 3 liter og koster 4,10 euro. Skjønner.

Hakke

Haken er verktøyet enhver hagearbeidende bør ha

Vil du plante en busk eller andre planter i hagen? Trenger du å forberede hagen din til neste sesong? Bør du blande komposten med jorden? Hvis du har svart ja på noen av disse spørsmålene, ber du om en hakke. Men vær forsiktig: ikke hvem som helst. Du må se etter en som er av kvalitet, og den jeg anbefaler, jeg har allerede fortalt deg at den er 😉.

Laget av Bellota, det ledende selskapet innen hagearbeid, Den er laget av rustfritt stål og har også et håndtak. Prisen er 27,38 euro. Vil du ha den? .

Beskjæringssaks

Beskjæringssaks er veldig nyttig for å kontrollere planter

Planter trenger også en frisørsession fra tid til annen: blader som tørker, blomster som visner, grener eller stilker som blir for lange … Noen må ta vare på dem! Og for det, du trenger beskjæringssaks for å kutte alle disse delene som er ømme.

Og hvilke å ​​kjøpe? Vel, disse for eksempel. Det er en pakke med to for en pris er 9,80 euro. Du kan skaffe deg dem ved å gjøre.

Transplanter spade

Håndspaden er veldig praktisk for å transplantere eller lage små hull

Å bytte fra potter til planter er en enkel oppgave, men å gjøre det enda mer det anbefales å ha en håndspade som du kan blande og ta underlag med. Det er sant at du kan gjøre det med hendene, men for at jobben skal være renere, hva er bedre enn å ha dette verktøyet innen fingertuppene.

Det er også fra Acorn, laget av glassfiber og prisen er 3,69 euro. .

Originale gaver til hagearbeidere

Hvis du er en av dem som ønsker å gi noe helt spesielt til noen som elsker hagearbeid og alt som har med planter å gjøre, eller ønsker å legge noe nytt i hjemmet eller hagen deres, er det et utvalg:

Klassisk jernhylle

Jernhyllen er perfekt for enhver gartner

Elegant, lett å alltid holde rent, det kombinerer godt med alle planter … Det er gaven som mange av oss drømmer om! Den er laget av høy kvalitet jern, solid, med en viss klassisk stil som aldri går av moten.

Den veier 3,2 kg, og har en veldig interessant pris: 85,88 euro. Skjønner .

Barneverktøy sett

Utsikt over et hagearbeidssett for barn

Hagearbeid er en kunst, noe fantastisk å dele med vennene våre, men også med barna våre hvis vi har det. Hvis det er ditt tilfelle, ikke nøl med: gi ham dette fantastiske settet som består av et par hansker, en vannkanne og noen viktige verktøy slik at du lærer litt etter litt å dyrke planter og fremfor alt å nyte dem.

Det koster bare 15,29 euro. Ingen produkter funnet ..

Dekorativ figur å henge

Dekorative figurer ser bra ut i hager

Hvis du i tillegg til hagearbeid elsker fantasy-filmer og / eller bøker, dekorative figurer som den jeg foreslår er flotte å gi mer realisme og liv til hagen. Og den er laget med kvalitetsmaterialer, og med en utrolig design.

Prisen er 27,22 euro, og du har den.

Utendørs dekorative snorlys

Dekorative lys ser bra ut i en hage

Dette er en streng som måler verken mer eller mindre enn ni og en halv meter, og hvis det ikke var nok, har den åtte lysmodi og en fjernkontroll for å kontrollere den fra en maksimal avstand på syv meter.

Det er perfekt for spesielle arrangementer eller fester, som jul, bryllup, bursdag osv. Prisen er 22,99 euro. Hva venter du på å kjøpe den? .

Minihage av aromatiske urter

Utsikt over minihagen til aromatiske planter

Det er noen planter å ha til rådighet når du lager mat, og noen av dem er persille, basilikum og koriander. Av denne grunn er en flott gave til enhver fan av hagearbeid den fantastiske minihagen med aromatiske urter som du ser på bildet.

Frøene den inneholder er organiske, og slik at det ikke er tvil, blir de ledsaget av kort for å vite hvordan de skal så og ta vare på dem. Prisen? 17,90 euro. .

Jeg håper du har funnet den perfekte gaven til den spesielle kjære, eller til deg selv 😉.