Skip to content

Hage nødvendigheter og verktøy

28 de juli de 2021

Det hele starter med en drøm: å ha din egen hage, grønn, tett, magisk. Men du vet ingenting om noe, og uansett hvor mye du søker på nettet, kan du ikke trykke på knappen.

Hva trenger du for å starte hagearbeidsoppgavene dine? Det skal skje som i barnehager at læreren i begynnelsen av året leverer en liste over materialer, der nybakte mødre som tar sine første skritt i formell utdannelse, vet hvilke ting barna deres trenger i løpet av året for å jobbe.

Men siden det ikke er noen slik liste for amatørgartnere, kan jeg tenke på noen kjerneartikler som kan hjelpe deg med å begynne å jobbe, så jeg inviterer deg til å legge merke til det.

Essensielle elementer

Glem aldri å kjøpe et par hansker Før du begynner hagearbeid, men jeg snakker ikke om noen form for hansker, men spesielle for hagearbeid, fordi bare de vil beskytte hendene dine mot mulige kutt.

Hagearbeidshansker

Hagehansker er robuste og designet av lær eller annet lignende materiale som isolerer hendene slik at de ikke blir skadet. Noen ganger kan du bruke latex hvis du må utføre en oppgave som krever grundig arbeid, men disse vil ikke beskytte hendene dine.

Å ta med på listen

På den annen side, kan du forestille deg hvordan livet ville vært uten en slange? Hvis du ikke har et vanningsanlegg for sprinkler, er slangen et viktig element, siden bare den lar deg vanne alle plantene i hagen. I tillegg kan du vaske uteplassen, fontene, ornamenter og skulpturer. Men hvis hagen er veldig liten, kan du klare deg med en vannkanne, selv om den vil være mer arbeidskrevende fordi du må laste og lade opp vannet. I dette tilfellet må du sjekke rosetten før du kjøper en, ettersom de kommer med forskjellige strømningshastigheter i henhold til åpningstypen.

Slange

Og hvis budsjettet er nok, vil det være best å også ha en sprøyte De koster ikke mye penger og er effektive når det gjelder vanning av planter som trenger mild vanning for å forhindre råte. Sprinklerne lar deg måle vannmengden, og du kan bruke dem flere ganger om dagen.

De elementer for hagen de vil delvis avhenge av overflaten til luftrommet. Du kan trenge en trillebår og en gressklipper hvis det er veldig bredt og flere verktøy for å bearbeide landet hvis hagen er stor. Ellers kan du bare ha det viktigste: hansker, spade, slange, rive og klar. Med dem vil de gi det første sparket.