Skip to content

Hagelamper

2 de juli de 2021

De fleste tenker på solfylte dager når vi snakker om hager. Men de er også fulle av skjønnhet når solen går ned og det blir mørkt. For å gi det et mer spesielt preg, er det mest anbefalt å plassere hagelamper mellom plantene eller belyse stien. På denne måten kan vi nyte et vakkert nattlandskap eller skape en romantisk setting.

Du trenger ikke engang å være ute for å nyte den magiske atmosfæren skapt av lysene om natten. Selv å se ut av vinduet og se de tente hagelyktene som lyser opp mørket mellom plantene, kan være et ubeskrivelig bilde. Derfor, hvis du vil glede deg over lysets magi, anbefaler jeg at du fortsetter å lese. Vi vil nevne de beste hagelampene som for tiden er på markedet, aspekter du bør vurdere og hvor du kan kjøpe dem.

Topp 1: De beste hagelampene 🥇

De mest bemerkelsesverdige hagelampene for deres gode karakterer er de fra produsenten Vivibel. Det er en elegant modell med en designtanke for å lage et fint spill av lys og skygge på gulvet gjennom varm belysning. Den er laget av vanntett ABS-plast som beskytter både kretsen og batteriet. I tillegg motstår disse hagelyktene snø og regn. Batteriet lades i sollys og når sitt høydepunkt etter 6 til 8 timer i solen. Når den er fulladet, vil lampen lyse i omtrent åtte timer. Den har en lyssensor som forteller gatelys når den skal slås på og av.

Fordeler

Uten tvil er det mest fordelaktige som denne Vivibel-modellen tilbyr oss at den har et solcellepanel innarbeidet i den øvre delen. På denne måten den lades automatisk på solfylte dager, sparer energi og beskytter miljøet. I tillegg er installasjonen veldig enkel, siden den ikke krever ledninger. Bare fjern isolasjonstappen, så er du ferdig.

Ulemper

Den største fordelen med disse hagelampene kan også motvirke dem, siden de er avhengige av solen for å kunne lyse om natten. På overskyede dager kan vi ikke forvente å ha fin nattbelysning i vårt ytre rom.

Utvalg av de beste hagelampene

Bortsett fra vår topp 1, tilbyr markedet oss et bredt utvalg av alternativer når du velger hagelamper. Deretter skal vi kommentere de seks beste.

GolWof utendørs sollykt

Først og fremst skal vi kommentere litt på denne GolWof-modellen. Blant hagelyktene skiller den seg ut for sin energibesparelse, siden det er en sollampe. I tillegg har den en automatisk bryter som slår den på om natten. Den vakre retro-designen kombineres enkelt med enhver hage eller terrasse. Den kan plasseres på et bord, på gulvet eller henges opp fra et tre eller på veggen. Strukturen er slitesterk og værbestandig, bortsett fra å være vanntett og rustfast. En annen fordel er at den ikke krever strømkabler.

Utendørs Solar Lantern Tomshine Garden

Vi fortsetter med denne Tomshine-modellen. Denne gatelykten lader seg også av sollys, så ingen kabler er nødvendige. I tillegg slår den seg på automatisk når det blir mørkt og slår seg av når det er morgen. Den er designet og produsert for å tåle elementene og garantere langvarig holdbarhet. Det skal også bemerkes at installasjonen er ganske enkel og utføres ved hjelp av kroker. Denne hagelampens retrodesign er vakker i ethvert uteområde eller til og med innendørs.

100W Solar Street Light for Outdoors

En annen enestående hagelampe er denne modellen fra Werise. Den avgir et veldig sterkt hvitt lys som dekker et område på mellom 30 og 50 kvadratmeter. Det fungerer ved hjelp av et litiumbatteri som er ladet med sollys og varer lenge. Den mest bemerkelsesverdige egenskapen til denne lyktestangen er polysilisium-solcellepanelet, som gjennom et AI-ladesystem lar batteriet lades selv på regnfulle og overskyede dager. I tillegg slår den seg automatisk av og på ved soloppgang eller solnedgang. En annen fordel som dette produktet tilbyr, er at lyset bytter til full lysmodus i det øyeblikket det oppdager enhver form for bevegelse innenfor det åtte meter store deteksjonsområdet. Ingen bevegelser opprettholder strømsparingsmodus.

80W utendørs LED-gatelys

Vi avsluttet med disse Kingwei sollyktene. De fungerer ved hjelp av lysdioder og de gir et kaldt hvitt lys. Litiumbatteriet lades gjennom sollys, selv på regnfulle dager. I tillegg slår denne modellen seg automatisk av ved daggry og slås på i skumringen.

Philips My Garden Creek – Utendørs lyktestolpe

Nesten mot slutten av listen har vi denne Philips My Garden Creek utendørs lyktestolpen. Dette er en høy, svart lyktestolpe som helt sikkert vil skille seg ut i hagen. Den er laget av aluminium av høy kvalitet og egnet for utendørs bruk. Når det gjelder lyset, den er hvit, men varm og energieffektiv. Dimensjonene er 45 x 45 x 184 centimeter (lengde x bredde x høyde) og den veier 3,8 kilo.

Ribadeo hage lyktestol antikk finish

Vi avsluttet med denne Ribadeo utendørs lyktestolpen. Det skiller seg ut for å være en vakker høy lyktestolpe med gammelt design som vil gi et veldig spesielt preg til hagen din. Den er laget av støpt aluminium, ideell for værbestandighet. Diameteren på pæren er 16 centimeter, mens lampens diameter er 53 centimeter. Lyktestangen er 225 centimeter. Når det gjelder fotens diameter, er dette 24,5 centimeter.

Kjøpesguide for hagelampe

Når du vil kjøpe hagelamper, det er en rekke aspekter som vi bør tenke på på forhånd. Det finnes forskjellige typer og design av gatelys, så det ville ikke skade å bestemme hvilken vi liker best for å redusere søket litt. I tillegg må også mengdene som er nødvendige for å belyse hele området vi ønsker vurderes. Pris og kvalitet på produktet kan heller ikke mangle. Vi vil kommentere disse aspektene nedenfor.

Typer og design

Når vi begynner å lete etter hagelamper, kan vi finne mange forskjellige typer og design. Det er høye, små lyktestolper som skal spikres til bakken eller hektes på veggen. Når det gjelder design, kan vi finne retro, vintage, moderne stiler og mange flere. For å velge hagelampene godt med tanke på type og design, det viktigste er at vi liker det estetisk og at det oppfyller den funksjonen vi ønsker, som å belyse området godt eller skape en varm og dempet atmosfære.

Mengde

Også beløpet vi må ta hensyn til. Hvis vi ønsker å skape en magisk atmosfære eller belyse stien som krysser hagen, må vi kjøpe flere gatelys. Ved mange anledninger når det gjelder små lyktestolper, vi kan finne pakker der flere allerede er inkludert. I tilfelle vi bare vil ha lys i et bestemt område, vil det være nok med en enkelt lyktestolpe.

Kvalitet og pris

Og sist men ikke minst: Verdien for pengene. Når det gjelder gatelamper, er begge aspekter vanligvis nært beslektede. Hva mer, størrelsen påvirker også den endelige prisen på produktet. Det vanligste er at høye gatelys er dyrere enn små.

Hvor skal du plassere hagelampene?

Hagelyktene skaper en magisk atmosfære om natten

Hagelyktene kan plasseres i forskjellige områder, i henhold til våre behov eller preferanser. Det er utelys som kan hektes på veggen og gir oss lys ovenfra. Andre modeller av gatelys er designet for å spikre deg i bakken. De kan være veldig vakre på stienivå eller litt skjult blant plantene, for å gi et magisk preg til hagen eller terrassen vår. Vi kan også kjøpe store gatelys, hvis vi liker den stilen mer.

Hvor får man kjøpt

Alternativene vi har når du velger hvor du skal kjøpe hagelyktene er nesten uendelige. På internett kan vi finne mange sider som tilbyr oss dette produktet, men også på et fysisk nivå har vi et bredt spekter av virksomheter som vi kan besøke. Vi skal diskutere noen av mulighetene nedenfor.

Amazon

Amazon, giganten av internett-salg, tilbyr mange hagelykter og mer tilbehør for å dekorere utsiden vår. Hvis vi er Amazon Prime, kan vi nyte raskere frakt og reduserte priser på noen produkter.

Ikea

Fordelen med å besøke en fysisk virksomhet er at vi kan se hagelampene personlig, som Det vil hjelpe oss å få et bedre inntrykk av hvordan de er og hvordan de vil se ut i hagen eller terrassen vår. I tillegg kan vi la oss gi råd fra fagpersoner. En slik butikk vil for eksempel være Ikea.

Brukt

Et annet alternativ vi har er å kjøpe brukte hagelamper. Normalt denne typen shopping ikke inkluderer noen garanti, så vi må først bekrefte at de fungerer riktig.

Etter å ha presentert forskjellige alternativer for både modeller og kjøpssteder, håper jeg du har vært i stand til å ta en beslutning. Til slutt avhenger alt hovedsakelig av vår smak, og når det gjelder hagelamper er det et veldig bredt utvalg av alternativer.