Skip to content

Hagemøbler

2 de juli de 2021

Når vi har utearealer som hager eller terrasser, liker vi å kunne nyte dem på vakre solskinnsdager. For bedre komfort når du slapper av ute, er det beste alternativet å kjøpe hagemøbler. Dette kan være både sofaer, stoler og bord. Så vi kan nyte et godt måltid i det fri eller bare lese en strukket bok.

Det blir mer og mer fasjonabelt å ha velstelte hager med et «chill out» hjørne. I et så fredelig og rolig miljø kan vi huse oss takket være de forskjellige alternativene som markedet for øyeblikket tilbyr oss. Hvis du er interessert i å kjøpe hagemøbler, ikke gå glipp av vårt utvalg av de beste.

Topp 1: De beste hagemøblene 🥇

Produktet vi ønsker å markere for sine gode karakterer, er dette settet med hagemøbler fra merkevaren Shaf. Vi kan velge om vi vil ha det for to eller fire personer. I sistnevnte tilfelle Dette settet inkluderer et salongbord, to individuelle lenestoler og en to-seters utesofa. Alle disse hagemøblene er laget av harpiks, så det anbefales å rengjøre dem med mild såpe og vann. La oss se dimensjonene til hvert møbel som utgjør dette settet:

 • Tabell: 34 x 57 x 57 centimeter
 • Individuell lenestol: 72 x 74 x 66 centimeter
 • To-seters sofa: 72 x 132 x 66 centimeter

Fordeler

Montering av disse hagemøblene er veldig enkel og enkel. I tillegg har de ingen metallkomponenter som hindrer dem i å ruste. Et annet aspekt å fremheve er at de er motstandsdyktige møbler med lang levetid utendørs. Det bør også nevnes at dette settet med utemøbler har en sublim design og god kvalitet, da de ikke mister farge. Og hvis det ikke var nok: De er laget av resirkulerte materialer.

Ulemper

Avhengig av plassen vi har, disse hagemøblene fra Shaf de kan være for store. Det er andre som er mindre og tynnere, ideelle for små rom.

Utvalg av de beste hagemøblene

Bortsett fra vår topp 1, kan vi også finne mange andre hagemøbler på markedet. Det finnes forskjellige typer, design, farger og priser. Det handler bare om å ta en titt og velge de som passer best til våre behov og som vi liker estetisk. Deretter vil vi se seks hagemøbler til som er en del av det beste.

amzdeal Hagemøbler Sett Terrasse Bord og stoler

Vi starter listen med dette settet med hagemøbler fra produsenten amzdeal. Dette settet inkluderer et firkantet bord og to utendørs stoler. De er alle laget av rotting, som er en syntetisk harpiksplast. Blant fordelene med dette materialet er dets gode motstandsdyktighet mot forvitring, korrosjon, belastning og lave temperaturer. I tillegg er den enkel å rengjøre. Når det gjelder strukturene, er de stabile og sterke, og den viktigste er laget av stål for å kunne bære mer vekt. Disse hagemøblene fra amzdeal De er sammenleggbare, og letter transport og lagring. Det skal også bemerkes at de har to års kvalitetsgaranti. Dimensjonene er som følger:

 • Tabell: 60 x 60 x 72 centimeter (lengde x bredde x høyde)
 • Stoler: 55 x 44,5 x 82 centimeter (lengde x bredde x høyde)

Outsunny 3-delt sammenleggbar hagemøbler

For det andre er dette settet med sammenleggbare hagemøbler fra produsenten Outsunny. Den består av to sammenleggbare stoler og et bord, tilgjengelig i blått, rødt og gult. Disse hagemøblene er produsert og behandlet for å tåle lange perioder i det fri og enkle å rengjøre. Bordets X-formede design gir strukturen styrke, sikkerhet og stabilitet. Føttene er beskyttet med plast for å forhindre at de klør på gulvet. I tillegg letter det faktum at disse hagemøblene er sammenleggbare både lagring og transport. En annen fordel er at de ikke krever montering. Dette er dens dimensjoner:

 • Tabell: Ø60 x 71 centimeter (diameter x høyde)
 • Stoler: 48 x 42 x 82 centimeter (lengde x bredde x høyde)

Amazon Basics sett med 2 nullstoler og sidebord

Vi fortsetter med dette settet med to stoler og et Amazon Basics sidebord. Disse hagemøblene er tilgjengelige i fargene blå, beige, rød og svart. Stoler leveres med to avtakbare nakkestøtter og en koppholder for hver stol. Sidebordet har to innebygde koppholdere. Alle disse møblene er sammenleggbare, noe som er ideelt for transport og oppbevaring. Hva mer, stolene hviler med lås. Strukturen er motstandsdyktig og sikker. Materialmessig er disse utemøblene laget av slitesterkt stål og tekstilstoff. Det er veldig enkelt å rengjøre dem, du trenger bare en fuktig klut. Stoffet skal ikke strykes, og sterke kjemikalier skal ikke brukes til rengjøring. La oss nå se dimensjonene:

 • Tabell: 47 x 47 x 53,80 centimeter (lengde x bredde x høyde)
 • Stoler: 163 x 65 x 110 centimeter (lengde x bredde x høyde)

Outsunny Rattan Hagemøbler Sett

Et annet produkt å trekke frem er dette settet med rottingmøbler fra produsenten Outsunny. Dette settet inneholder to stoler med puter og et salongbord laget av rotting av høy kvalitet. De er motstandsdyktige mot vann, UV-stråler og dårlig vær. Når det gjelder strukturen, er den laget av slitesterkt og motstandsdyktig stål. Bordet har herdet glass med en tykkelse på fem millimeter, og letter rengjøringen. De avtagbare putene har glidelås og er fylt med svamp. Derfor er de avtakbare og vaskbare. Materialet de er laget av er vanntett polyester. Disse møblene er tilgjengelige i fargene svart og grå. Dette er dine mål:

 • Tabell: 48 x 48 x 60 centimeter (lengde x bredde x høyde) med en maksimal lastekapasitet på 50 kilo.
 • Stoler: 60 x 58,5 x 89,5 centimeter (lengde x bredde x høyde) med en maksimal lastekapasitet på 120 kilo.
 • Sete: 45 x 43,5 centimeter (lengde x bredde)
 • Sittehøyde med pute: 39 centimeter

Keter – Korfu 4-seters hagesett

Dette Korfu 4-seters hagesettet fra produsenten Keter faller også inn under våre seks beste hagemøbler. Dette settet inkluderer et bord, to lenestoler og en hagesofa. Kapasiteten er for fire personer og puter er inkludert. Designet er veldig sofistikert og elegant, ideelt for å gi et elegant preg på eksteriøret vårt. De er laget av slitesterk og værbestandig rotting. De tilgjengelige fargene på disse hagemøblene er hvite, grafitt og brune.

Homfa 6 Hagemøbler

Ingen produkter funnet.

Vi fullfører listen over de beste hagemøblene med denne modellen fra Homfa. Det er et stort sett som inkluderer to hjørnesofaer, en fotstøtte, to lenestoler, et salongbord i herdet glass, ni tykke puter og to puter. Den er designet for fire til seks personer. Disse utemøblene er laget av rotting av høy kvalitet. Hva mer, De har en solid stålramme for å øke lastekapasiteten. De er motstandsdyktige mot UV-stråler og lys, bortsett fra å være vanntette. En annen fordel som dette produktet tilbyr oss er at det er enkelt å rengjøre og vedlikeholde. Alle puter har glidelåser slik at de kan tas av. Når det gjelder montering, er det ganske enkelt å følge bruksanvisningen.

Kjøpsguide for hagemøbler

Før du kjøper hagemøbler, det er flere aspekter som vi må ta hensyn til, slik som materialet, typen møbler vi trenger, kapasiteten og selvfølgelig prisen. Vi vil kommentere disse punktene nedenfor.

Materiale

For at et møbel skal være egnet for utendørs bruk, den må være laget av et materiale som tåler elementene godt. De aller fleste hagemøbler er vanligvis laget av rotting eller slitesterkt stål. Vi må være på vakt med metallkomponenter, da de kan ruste. Det kan også hende at tre ikke tåler forskjellige værforhold så lenge hvis det ikke er riktig behandlet.

Kapasitet og størrelse

Et annet viktig aspekt å ta hensyn til er størrelse. Først må vi spørre oss hvor vi vil plassere hagemøblene og måle plassen vi har tilgjengelig. Vi må også tenke på kapasiteten vi ønsker, det vil si antall mennesker som kan sitte.

Kvalitet og pris

Endelig har vi verdien for pengene. Som du kanskje forventer, jo flere møbler det er, jo større er de og jo bedre kvalitet, jo høyere pris. Derimot, vi kan alltid velge å kjøpe brukte hagemøbler for å spare litt.

Hvor skal du sette hagemøblene?

Hagemøbler er vanligvis laget av slitesterk rotting eller stål

Avhengig av størrelsen og plassen vi har tilgjengelig, kan hagemøblene plasseres på terrassen, på balkongen, nær bassenget eller grillområdet, eller i ethvert hjørne av hagen som vi vil. Vi kan til og med sette dem inne i huset hvis vi liker det. Til slutt handler alt om smak.

Hvor får man kjøpt

I dag har vi mange muligheter for å kjøpe hagemøbler. Vi kommer til å kommentere noen av dem.

Amazon

Nettgiganten Amazon har alle slags produkter til salgs, inkludert hagemøbler og mer tilbehør. Den har en omfattende katalog og en viktig policy for kjøperbeskyttelse.

Ikea

Ikea varehus tilbyr oss også en variert katalog med hagemøbler. Fordelen med fysiske etablissementer er at vi kan se møblene på stedet og til og med sjekke komfortnivået.

Brukt

Hvis vår intensjon ikke er å bruke for mye, kan vi alltid velge å kjøpe brukte hagemøbler.