Skip to content

Hagestoler

2 de juli de 2021

Når været er godt, elsker mange av oss å nyte et godt måltid utendørs. Det kan være hvor som helst utenfor, for til slutt er det selskapet vi verdsetter mest. Derimot, det gjør aldri vondt å være komfortabel i løpet av de timene vi kan chatte og ta en drink. Derfor anbefales det å ha hagestoler til vår disposisjon.

For øyeblikket, markedet tilbyr mange forskjellige design og farger av hagestoler eller terrasse. Hvis du vil vite hvilke som er de beste, anbefaler jeg at du fortsetter å lese.

OpTopp 1: De beste hagestolene 🥇

Blant alle hagestolene ønsker vi å markere denne modellen fra Homeoutfit24 på grunn av de gode vurderingene fra kjøperne. Det er en sammenleggbar stol hvis dimensjoner tilsvarer 59 x 63 x 112 centimeter. Armlenene og stolens ramme er laget av robust, værbestandig aluminium. For å unngå utilsiktet folding, Den har en sikkerhetsspak. Maksimal belastning denne modellen tåler er 120 kilo.

Fordeler

Å være en sammenleggbar stol, er den lett å transportere og oppbevare. I tillegg leveres denne modellen allerede montert, slik at den kan startes med å brukes umiddelbart. Det skal også bemerkes at kan innta forskjellige posisjoner, gjør det enkelt for brukeren å legge seg ned eller sitte komfortabelt for å spise.

Ulemper

For bedre komfort anbefales det å følge denne stolen med en ryggpute som tilpasser seg den. Øst ikke inkludert i kjøpet, så du må kjøpe det separat.

Utvalg av de beste hagestolene

Selv om topp 1 ikke er dårlig i det hele tatt, er det også mange andre alternativer som markedet tilbyr oss når det gjelder hagestoler. Deretter vil vi snakke om de seks beste.

Keter – Ibiza utendørs hagestol

Vi starter listen med denne Ibiza modell hagestolen fra produsenten Keter. Den har armlener og er tilgjengelig i både hvitt og grafitt. Designen er sofistikert og elegant, designet for størst komfort og perfekt kombinerbar med ethvert utendørsbord. Denne stolen har en glatt overflate og er laget av slitesterkt, værbestandig materiale. Hva mer, krever ingen montering og kan lett stables med andre stoler av samme modell.

Miguel Gaver – Spisestoler – Karibic Chair

Vi fortsetter med denne Karibic-modellen fra Miguel Gifts. Det skiller seg fremfor alt for sitt moderne og ungdommelig design, gir et veldig moderne preg på rommet. Den er laget av stål og polyetylen, noe som gjør den egnet til utendørs bruk. Denne stolen krever montering. Dimensjonene er som følger: 83,5 centimeter høy, 72 centimeter bred, 83 centimeter dyp. Høyden fra bakken til det medfølgende setet tilsvarer 39 centimeter og vekten er rundt 4,55 kilo. Bena har en bredde på 46 centimeter og ryggstøtten på 72 centimeter.

Keter Iowa lenestol innendørs og utendørs med pute inkludert

For det tredje har vi Keters Iowa-modell. Det er en utendørs lenestol som inkluderer en pute og har en ergonomisk ryggstøtte. Den elegante designen gjør den til en ideell lenestol for både utendørs og innendørs bruk og er lett å kombinere. Materialet til dette produktet er flat rotting som den er motstandsdyktig mot både korrosjon og vær. Denne modellen er tilgjengelig i fargene brun, hvit, grafitt og cappuccino. Vekten tilsvarer 5,2 kilo og dimensjonene er som følger: 60 x 62 x 89 centimeter.

Outsunny Folding Garden Rocking Chair

En annen hagestol å fremheve er denne modellen fra Outsunny. Det er en gyngestol med ryggstøtte den hviler til det punktet å bli en lounger. Den kan låses i hvilken som helst posisjon, ideell for å tilpasse den til vår smak. Denne modellen er også sammenleggbar og ergonomisk, noe som gjør den enkel å transportere og oppbevare. I tillegg inkluderer denne stolen en justerbar og avtakbar nakkestøtte, en sammenleggbar og justerbar markise og et brett med spor for å plassere drinker, for eksempel en bok eller en mobil. Den er laget av metall med pulverlakk for større motstand mot korrosjon og forvitring. Stoffet er laget av tekstilene, et materiale som er motstandsdyktig mot vann, slitasje og UV-stråler. Den krever ikke montering og støtter en maksimal belastning på opptil 120 kilo.

Deuba Sett med 2 Acacia Wood Folding «Sydney» Stoler

Disse Deuba hagestolene er også på listen vår. De er laget av robust akasietre og er foroljet. Hva mer, De er FSC-sertifiserte, noe som indikerer at treet kommer fra bærekraftige skoger. Et annet trekk å fremheve er at de er sammenleggbare, og dermed letter transport og lagring. For å øke komforten har disse stolene avrundede armlener. Monteringen er enkel og målingene tilsvarer 92 x 51 centimeter. Settet inneholder to stoler av denne modellen.

Keter Bali Sett med 4 hagestoler

Til slutt vil vi trekke frem disse Bali-modellene fra Keter. Totalt fire hagestoler er inkludert og kan kjøpes i hvitt, brunt eller grafitt. De har armlener og de kan stables mellom dem. Den vakre og kombinerbare designen gjør dem ideelle for både innendørs og utendørs. Når det gjelder materialet, er de laget av rotting, så de er værbestandige. De krever ingen montering.

Kjøpsguide for plenestol

Det er best å ta noen aspekter i betraktning før du kjøper hagestoler. Vi må tenke på hvilken type stol vi ønsker, materialet den er laget av, mengdene vi trenger og det maksimale vi er villige til å betale. Vi vil diskutere alle disse aspektene nedenfor.

Materiale

Når det gjelder å ha utemøbler, er materialet de er laget av av største betydning. De må kunne holde ut i det fri, uten å miste fargen til et minimum. Av denne grunn er hagestoler vanligvis laget av rotting, som er syntetisk harpiks, tre som har blitt spesielt behandlet for å være mer motstandsdyktig, eller plast. I tillegg anbefales det at de ikke har noen metallkomponenter, siden det kan ende med å ruste.

Størrelse

Et annet aspekt å vurdere er størrelsen på hagestolene. I dette tilfellet vi må først og fremst ta hensyn til bredden på det samme og sjekk at de passer i rommet vi hadde designet for dem, eller at de kan plasseres komfortabelt ved siden av bordet. Det er også lurt å vurdere ledig plass for ben og sider.

Mengde

Også viktig beregne antall plenstoler vi trenger eller ønsker. Hvis vår intensjon er å ofte invitere venner og familie til å grille, må vi kjøpe flere stoler. På den annen side, hvis vi bare vil ha et lite hjørne med avslapning for å nyte det alene eller med partneren vår, vil det være nok med en eller to stoler.

Kvalitet og pris

Kvalitet og pris er generelt relatert. En plaststol vil være billigere enn en stol laget av rotting eller spesialbehandlet tre. Også antall stoler vi ønsker vil påvirke prisen. Derimot, det er mange sett der de selger flere stoler sammen, og de kan til og med inkludere et matchende bord.

Hvor skal du sette hagestolene?

Det er mange forskjellige modeller av hagestoler

Hagestolene, laget av materialer som er egnet til å motstå elementene, de kan plasseres på et hvilket som helst uteområde: Hager, terrasser, balkonger, campingplasser osv. Men vi kan også inkludere dem i hjemmet uten problemer, hvis vi estetisk liker dette. Når det gjelder oppbevaring av stolene, er de sammenleggbare de mest komfortable. De kan oppbevares i kjelleren, i garasjen, i hageskuret osv. Dette anbefales om vinteren, for eksempel når de ikke brukes så mye. På denne måten beskytter vi dem og forlenger levetiden deres litt mer.

Hvor får man kjøpt

I dag har vi mange alternativer når vi vil kjøpe noe. Hagestoler finner du både i fysiske virksomheter og online eller brukt. Neste skal vi kommentere noen av de mest populære stedene.

Amazon

Først skal vi fremheve den flotte online salgsplattformen Amazon. Her kan vi finne alt, inkludert hagestoler. I tillegg finner vi produkter som andre kjøpere har kjøpt sammen med stolene, som det kan inspirere oss eller hjelpe oss med å ta beslutninger. Det er også vanligvis mange positive og negative karakterer og kommentarer som gir informasjon om produktets kvalitet.

Ikea

Når det gjelder fysiske etablissementer, er en av dem Ikea. Der kan vi finne hagestoler eksponert sammen med flere matchende utemøbler. Den store fordelen med dette alternativet er at selv vi kan teste stolene, og dermed finne ut komfortnivået. I tillegg er utstillingene laget av interiør- eller eksteriørdesignere, noe som gir oss et bredt spekter av ideer.

Brukt

Hvis ikke alle alternativene vi liker, eller er for dyre, vi kan velge å kjøpe brukte hagestoler. For dette kan vi få tilgang til noen elektroniske applikasjoner, for eksempel Wallapop, eller se etter markeder eller enkeltpersoner som tilbyr dem.