Skip to content

Hjemmemedisiner for sopp

20 de juli de 2021

Sopp er en av mikroorganismer som kan forårsake mest skade på planter. De små, knapt synlige sporene kan avsettes på et hvilket som helst plantevesen, og når den først spirer, vil den vokse og utvikle seg på en måte som kan svekke den så mye at livet vil være i alvorlig fare.

Av denne grunn er det veldig viktig å bruke underlag som har veldig god drenering, men også vann bare når det er nødvendig, og unngå vannmassasje. På samme måte skader det ikke å vite hvilke hjemmemedisiner for sopp vi kan bruke. Så Hvis du vil beskytte plantene dine mot disse mikroorganismene, kan du skrive ned disse triksene.

Aspirin

Aspirin, et godt soppdrepende middel for plantene dine

Et veldig effektivt og lite kjent middel for å eliminere og / eller unngå sopp er aspirin. Dette legemidlet som vanligvis holdes hjemme kan hjelpe oss mye når det gjelder å holde plantene våre beskyttet. For det, Vi trenger bare å løse opp 3 tabletter i en liter kalkfritt vann og helle løsningen i en sprøyte..

Melk

Flytende melk for å eliminere sopp

Melk er et annet av produktene vi har hjemme, og som også har soppdrepende egenskaper. Slik at planter kan dra nytte av fordelene vi må helle like mye melk som vann uten kalk i en sprøyte.

Kanel

Kanel, et godt soppdrepende middel for plantene dine

Vi bruker vanligvis kanel til å tilberede kaker og andre desserter, men hva vil du fortelle meg hvis jeg fortalte deg at det også forhindrer at det oppstår sopp? Og det mest interessante er det vi må rett og slett helle på overflaten av underlaget som om vi tilførte salt til poteter som blir stekt.

Kobber og svovel

Kobber, et godt soppdrepende middel

Kobber og svovel er de beste økologiske soppdrepende midler vi kan bruke, heller dryss direkte på underlaget, O vel fortynne to spiseskjeer kobber eller svovel i en liter vann og helle løsningen i en sprøyte. Selvfølgelig må vi være forsiktige hvis vi har kjæledyr, da de kan være farlige for dem.

Visste du at disse hjemmemedisinene for sopp?