Skip to content

Høstblomstrende kameliaer vi elsker

19 de januar de 2023

Når bladene snur seg, er det fortsatt en mulighet til å nyte lyse blomster. Det er takket være kameliaer, som blomstrer ut i en rekke rosa, røde og kremer på busker med skinnende grønt løvverk. Spesielt sasanqua kameliaer er gode bud på høstblomster. Du kan finne noen av våre favoritter tilgjengelig for kjøp fra Southern Living Plant Collection, inkludert de vakre valgene «Christmas Carol», «October Magic Snow» og «Diana.» Når du er klar til å plante, se veiledningene våre for å sikre at du har all informasjonen du trenger. De største feilene å unngå når du dyrker kameliaer, 10 ting alle kameliaentusiaster trenger å vite, og kameliaplantingsguiden vil gjøre deg godt forberedt for å dyrke disse vakre blomstrende buskene.

«Høstmåne» kameliaer

Denne høstblomstrende kameliaen har nydelige hvite blomster på skinnende grønt løvverk. Det er en kraftig planting som er både hjortbestandig og tørketolerant. Finn dem her.

«Høstånd» kameliaer

Autumn Spirit Camellia

De vakre dyprosa blomstene til «Autumn Spirit» kameliaer er kaldharde og blomstrer ut om høsten. Finn dem her.

«Bonanza» kameliaer

Bonanza Camellia

Disse raskt voksende kameliaene har store, lyse karminrøde blomster. De halvdoble blomstene er formet som peoner og har gullstøvbærere. Finn dem her.

«Cleopatra» kameliaer

Camellia sasanqua

Nydelige duftende blomster i rosa fargetoner vises på det blanke, dypgrønne løvet til «Cleopatra» kameliaer om høsten. Finn dem her.

«Early Wonder» Camelias

Camellia Early Wonder

De frodige blomstene til «Early Wonder» kameliaer vises i lavendel-rosa toner og har en nydelig, rikelig blomstrende vane. Finn dem her.

«Oktober Magic Dawn» kameliaer

Oktober Magic Dawn Camellia

For pene blekrosa kameliaer, plant dette utvalget, som har blomster formet som roser. De slående blomstringene er ledsaget av tykt, mørkt løvverk. Finn dem her.

«Oktober Magic Rose» kameliaer

oktober Magic Rose Camellia

Disse pene buskene produserer små doble blomster i tette klaser. De vokser best i full sol til halvskygge og har en oppreist form. Finn dem her.

«Overlevende» kameliaer

Camellia

Disse tidlige høstblomstene er duftende og ser hvite ut med blekrosa kanter. Det er en ekstremt kaldhard plante, derav navnet «Survivor». Finn dem her.