Skip to content

Høytrykksspyler

3 de juli de 2021

Å rengjøre store overflater på den gammeldags måten kan være veldig slitsomt og tidkrevende. For å spare tid uten å miste effektiviteten, høytrykksvaskeren er en av de beste løsningene. Med den kan vi rengjøre store områder som terrasser, verandaer, biler, sykler, etc. på kort tid og med større komfort enn å gni alt for hånd.

Hvis du leter etter en høytrykksspyler for å gjøre livet ditt litt lettere, anbefaler jeg at du tar en titt på denne artikkelen. Vi vil snakke om de beste vannrenserne på markedet, hva de egentlig er og hvordan du kjøper dem.

🥇 Topp 1: Den beste høytrykksvaskeren 🥇

Blant alle høytrykksvaskerne på markedet ønsker vi å markere denne K 4 Power Control-modellen fra Kärcher for sine gode kundeanmeldelser. Den har et program som hjelper oss å velge trykk, for eksempel, og med et trykkontrollsystem. Denne høytrykksvaskeren har også en posisjoneringsanordning for vaskemiddelflasker som letter og påskynder påføring og skifte av vaskemidler.

Fordeler

Blant de mange fordelene med denne høytrykksvaskeren er applikasjonen «Home Garden». Dette gir oss råd om for eksempel presset på å søke. Den har også et trykkontrollsystem som gjør rengjøringen enkel. I tillegg har det et «plug n’clean» rengjøringssystem som gjør påføring og utskifting av vaskemidler raskere og enklere.

Ulemper

Den største ulempen med dette produktet er at det kan være noe dyrt. Det finnes andre modeller med lignende, men mer grunnleggende egenskaper, som bedre kan tilpasses lommene våre.

Valg av høytrykksspylere

Bortsett fra vår topp 1, er det også mange andre høytrykksvaskere på markedet. Deretter skal vi kommentere de seks beste.

Kärcher K 2 Universal høytrykksspyler

Vi begynner med å snakke om Kärcher K 2 Universal-modellen. Det er en høytrykksvasker i liten størrelse, som letter håndtering og transport betydelig. Den har et hurtigkoblingssystem «hurtigkobling» og et rom for kabelen. Oppbevaring av tilbehør er veldig behagelig i denne høytrykksvaskeren.

FIXKIT høytrykksspyler

Neste vil vi introdusere Fixkit høytrykksspyler. Den har en 1800 watt motor som kan gi et maksimalt trykk på 2320 psi, ideell for å fjerne selv det mest sta smusset effektivt og raskt. Utformingen av denne høytrykksvaskeren er også verdt å merke seg, da håndtakene og sprøytepistolene av høy kvalitet har lengre levetid. Takket være de to justerbare dysene som er inkludert, kan vi velge hvordan vi vil rengjøre. I tillegg har den 9,7 meter lange kabler og 6,2 meter slanger, noe som gjør det lettere å rengjøre større områder som dekk, uteplasser, verandaer og innkjørsler. I tillegg kan denne høytrykksvaskeren også brukes til å rengjøre hagemøbler, biler, motorsykler og sykler.

Kärcher K 3 Power Control høytrykksvasker

Den neste høytrykksspylermodellen vi vil fremheve er Kärcher K 3 Power Control. Den inkluderer en applikasjon kalt «Home Garden» som gir råd, for eksempel riktig trykk for overflaten vi vil rengjøre. I tillegg kommer denne høytrykksvaskeren har et trykkontrollsystem: Den kan reguleres ved hjelp av en spraylanse, og kontrollen utføres gjennom pistolens ledede skjerm. Takket være dette systemet er rengjøring veldig enkelt. Den har også en tank for vaskemiddel som letter endring og påføring av det.

Cecotec HidroBoost 2400 Hjem & bil høytrykksvasker

Vi fortsetter med HidroBoost 2400 Home & Car-modellen fra Cecotec. Takket være kraften på 2400 watt er det mulig å fjerne det mest sta smusset. Også rengjøringshastigheten økes på grunn av strømningshastigheten til denne høytrykksvaskeren, som er 480 liter per time. Maksimalt trykk er 180 bar og Den har en aksjonsradius på ca. 14 meter, noe som letter komforten og bevegelsesfriheten. To dyser er inkludert: en turbo og en sprøyte. I tillegg har denne høytrykksvaskeren et anti-urenhetsfilter og en utløser med et «Auto Start-Stop» -system som øker kontrollen og sikkerheten. En annen fordel med dette produktet er at det har en overlegen hjul designet for å vikle den åtte meter lange slangen. Håndtakene og hjulene på denne høytrykksvaskeren gjør det enkelt å håndtere og transportere.

MICHELIN MPX25EH høytrykksvasker

Vi vil også snakke litt om Michelin’s MPX25EH. Maksimalt trykk for denne høytrykksvaskeren er 170 bar. Strømforbruket er rundt 2,5 kw og maksimal matetemperatur er 50 grader. Når det gjelder strømningen, er dette 500 liter i timen. På grunn av disse egenskapene er denne modellen indikert for rengjøring av biler, motorsykler, lastebiler, varebiler og utvendige overflater av huset. I tillegg kommer denne høytrykksvaskeren Den har et «totalstoppsystem»: Når vi slipper spaken, slås høytrykksvaskeren av, noe som resulterer i mindre slitasje og større energibesparelser. Den har også en rask tilkobling for vanninntaket gjennom et inspiserbart filter. Dette fanger urenheter, og fremmer den perfekte ytelsen til høytrykksvaskeren.

Kärcher K 7 Premium Smart Control Home høytrykksvasker

Endelig gjenstår å fremheve denne Kärcher-modellen. Den har en boost-modus som genererer ekstra kraft, og dermed bidra til å fjerne selv det tøffeste smuss på kort tid. Den kan aktiveres ved påføring eller vannpistol og frigjør i tillegg 15 bar trykk. I tillegg har denne høytrykksvaskeren sin egen app som gir mange fordeler og letter bruken av maskinen. Gjennom det kan vi kontrollere riktig trykk og kraft og få tilgang til ekspertråd, for eksempel trykket som er angitt for overflaten vi vil rengjøre.

Kjøpsguide for høytrykksvasker

Før vi kjøper en høytrykksspyler, må vi ta hensyn til noen aspekter som kraft, trykk og flyt. Alle sammen de avhenger av bruken vi skal gi maskinen. Derfor er det tilrådelig å vurdere godt hvordan vi skal bruke høytrykksvaskeren, da det kan skade visse overflater som fasader, terrasser eller biler hvis trykket er for høyt. Deretter vil vi snakke om aspektene du bør vurdere før du kjøper en høytrykksspyler.

Makt

Når vi ser på kraft, må vi vite at den uttrykkes i W (watt) og at den er relativt til trykk og strømning. Avhengig av overflaten vi vil rengjøre, trenger vi en mer eller mindre kraftig høytrykksspyler. La oss se en liten liste:

 • Fasader og vegger: 3000 W.
 • Tak og takrenne: 2000 W.
 • Kjøretøy: 1600 W.
 • Sykkel: 1400 W.
 • Terrasser og fliser: 1200 W.

Press

Det er også viktig å ta hensyn til press. Dette er kraften som vannet drives ut av. Trykk uttrykkes i B (bar). Akkumulert smuss avkalkes mer når trykket er høyere. Derfor er dette de anbefalte stolpene i henhold til overflaten:

 • Fasader og vegger: 160 B
 • Tak og takrenne: 140 B.
 • Kjøretøy: 120 B
 • Sykkel: 110 B.
 • Terrasser og fliser: 140 B

Strømme

Når vi snakker om flyten, refererer vi til literene som er utvunnet i løpet av en viss tid. I tilfelle en høytrykksspyler uttrykkes vannstrømmen normalt i L / t (liter per time). For å gå raskere når du rengjør, må strømmen være høyere. Dette er anbefalingene avhengig av overflaten:

 • Fasader og vegger: 600 L / t
 • Tak og takrenn: 500 L / t
 • Kjøretøy: 400 l / t
 • Sykkel: 360 l / t
 • Terrasser og fliser: 500 L / t

Kvalitet og pris

Kvalitet og pris er alltid veldig viktig når du tar en kjøpsbeslutning. Når det gjelder høytrykksspylere, er ikke de dyreste alltid de beste for oss. Vi må huske på hvilken type overflater vi vil bruke den og ta hensyn til kraften, trykket og strømmen vi trenger. Som du kanskje forventer, jo mer kraft motoren har og jo raskere maskinen kan fungere, desto dyrere blir den.

Hva er en høytrykksvaskermaskin?

Vi må ta høyde for vaskemaskinens kraft før vi kjøper den

Høytrykksvaskeren, også kalt en høytrykksspyler, er en maskin som har som oppgave å rengjøring eller mekanisk start av forskjellige materialer. For å gjøre dette overfører denne enheten kinetisk energi produsert av en stasjon til en væske, som vanligvis er en såpevannsløsning med vann eller bare vann. Denne overføringen er gjort for å øke hastigheten og kunne få jobben gjort.

Hvor får man kjøpt

I dag har vi mange muligheter for å kjøpe en høytrykksspyler. Vi vil se de mest fremragende nedenfor.

Amazon

Den flotte online salgsplattformen Amazon tilbyr mange forskjellige modeller av høytrykksvasker, samt et betydelig antall tilbehør til dem. Det er et godt alternativ å kjøpe en av disse maskinene siden har en streng policy for kjøperbeskyttelse, og forsendelsene går vanligvis ganske raskt.

Leroy merlin

Også Leroy Merlin selger flere modeller av høytrykksspylere. Fordelene med å gå til en fysisk virksomhet for å kjøpe en av disse maskinene er at det er flere eksperter til rådighet for å gi råd og hjelp.

Brukt

Hvis høytrykksvaskeren vi ønsker er utenfor budsjettet, har vi alltid muligheten til å lete etter en brukt modell. Vi må imidlertid sørge for at det fungerer bra, fordi De inkluderer vanligvis ikke garantier eller mulighet for retur i disse tilfellene.