Skip to content

Hva er det, hvorfor dannes det og hvilke bruksområder har kokosnøtteplet?

12 de juli de 2021

Kokosnøtten skiller seg ut for å være kjent som tropisk frukt par excellence, er født i store palmer kalt kokospalmer, som er palmen med den høyeste kultivasjonen globalt.

De fleste mennesker har en tendens til å ha en liten lidenskap for både masse og kokosmelk; Derimot, ikke mange vet at denne frukten har en annen del og like utsøkt, kalt Coconut Apple. Derfor vil vi snakke om det nedenfor, slik at flere kan bli kjent med det og nyte den deilige smaken.

Hvordan dannes det?

åpne en kokosnøtt med en machete og fjern kokosnøtteplet

Til å begynne med er det nødvendig å avklare at navnet ikke skyldes at eplet og kokosnøtten er kjent på en eller annen måte, men snarere at svampen som dannes og utvikler seg inne i kokosnøtten er kjent som kokosnøtteeple.

Denne svampen begynner å danne øyeblikket kokosnøtten løsner seg fra palmetreet og faller til bakken, så etter noen måneder vannet inni det blir en svamp, som ikke bare nærer, men også tjener til å spire fødselen til en ny plante som senere vil bli et kokosnøttre.

Kokoseplet den er preget av å være saftig og har en veldig søt smak når du er øm; imidlertid opprettholder det alltid litt av den søtheten og er like deilig som hver av rikdommene som tilbys av kokosnøttplanten.

Det er bare mulig å konsumere kokosnøtteplet når det er innenfor de første spiringstidene, når du måler mellom 3-15cm, så det er nødvendig å vente på at stammen er ca. 25 cm for å kunne nyte den beste fasen av et kokosnøtteeple.

Kjennetegn

Kokoseplet har en avrundet form og en søt smak; i tillegg har den en merkelig og tykk krem ​​som har granulater av denne frukten. Den har en luftig tekstur, veldig lik den som bomull, den har en søt aroma og en særegen kremfarge.

Det presenteres som en flott naturlig kilde, gjennom hvis forbruk det er mulig å oppnå en høy bidrag fra både mineraler og vitaminer.

Hvilke bruksområder har denne frukten?

I dag er kokos eplet vanligvis høyt verdsatt på grunn av sin subtile smak og hvor delikat det er å få det, siden det er bare spiselig for øyeblikket blir stammen ca 25 cm lang, selv om dette ennå ikke er kjent.

Det er mulig å bruke det revet som en ingrediens for å tilberede salater, iskrem, søtsaker og / eller bare konsumere det naturlig. På samme måte og fordi den har fordelene med kokosnøtt, kan brukes til følgende formål:

Som fuktighetskrem

Siden det har et høyt vanninnhold, regnes det som den perfekte allierte for å holde kroppen ordentlig hydrert.

Å bekjempe bakterier

kokosnøtt åpent i to for å konsumere

Inntaket gjør det mulig å effektivt bekjempe tilstedeværelsen av bakterier i kroppen, noe som skyldes dets bidrag fra laurinsyre. Bortsett fra dette, det optimaliserer også immunforsvaret.

Som avføringsmiddel og vanndrivende middel

Det er en flott kantspiller når det gjelder å håndtere væskeretensjon, fordi den har veldig gode vanndrivende egenskaper. I tillegg og takk til sin høyt fiberinnhold, har en effektiv avføringseffekt.

For å redusere stress

Fordi det har avslappende egenskaperÅ spise kokos eple lar deg redusere stressnivået betydelig.

Avslutningsvis kan det sies at selv om det er mulig at kokos eplet viser seg å være sjeldent og noe ukjent på grunn av hvor arbeidskrevende det er å få det; Sannheten er at det utvilsomt er en frukt som har hver av fordelene som naturen kan tilby, a behagelig tekstur med en delikat og søt smak.