Skip to content

Hva er escardillo og hva er det til?

13 de juli de 2021

Når vi må gjøre små hagearbeidsjobber, trenger vi ikke store eller tunge verktøy. Ofte med ting som vi finner hjemme, kan vi gjøre mye. Men escardillo Det er en av dem det anbefales på det sterkeste å kjøpe dem.

Og det er det, enten barna vil lage hull eller om det vi må gjøre er å fjerne gresset rundt plantene, det vil være mye mer nyttig for oss enn en hakke.

Hva er det?

Escardillo eller hakke det er som en liten hakke, sammensatt av et kort trehåndtak og en mer eller mindre rektangulær stålspade som har to eller tre buede tenner. Det er veldig bra å bære, siden det er lett i vekt, og derfor kan barn – i alderen sju år og over – bruke det uten problemer under tilsyn av voksne.

I tillegg har den lite vedlikehold siden etter hver bruk er det bare å gjøre følgende:

  • Fjern rester av jord og grønnsaker.
  • La den tørke i halvskygge hvis den har blitt våt.
  • For å forhindre at det ruster eller for å fjerne rustflekker, legger du det bare i en beholder med hvit eddik i 24 timer.

Hva er den til?

Escardillo er et veldig interessant og nyttig verktøy. Med, vi kan gjøre forskjellige oppgaver som å luke, luke og transplantere. Ettersom det er lite, er det selvfølgelig spesielt egnet for å jobbe i små områder, siden hvis vi for eksempel måtte fjerne gresset fra en stor hage med det, ville vi ende opp med en vond rygg; På den annen side, hvis det vi må gjøre er å la plantene være rene, fri for gress, eller hvis vi må plante blomster i bakken, kan escardillo være veldig praktisk.

Hvor kan jeg kjøpe den?

Vi finner den til salgs i alle barnehager, eller ved å klikke på. Prisen er rundt 10-17 euro.

Hakke

Har det vært nyttig for deg?