Skip to content

Hva er kiwi og hvilken pleie trenger det?

22 de juli de 2021

Vi vil vie artikkelen vår i dag for å snakke om dette deilig og komplett frukt kalt Kiwi, hvor en av de mest fremtredende komponentene er vitamin CFaktisk inneholder den mer enn noen annen sitrusfrukt, men denne komplette frukten har andre egenskaper som ikke er ubetydelige, for eksempel Lutein, som er veldig gunstig for å forhindre grå stær, vitamin E og mineraler som jern, magnesium, kalium og kobber.

Generelt er utseendet brun på utsiden, med tilstedeværelse av hår og en lysegrønn farge på innsiden, saftig i utseende og smak mellom søt og sitrus.

Hva er de viktigste fordelene med kiwi?

fordeler med kiwi

-På grunn av alle komponentene er fordelene og bruken hos den enkelte mange, men vi vil nevne de viktigste:

-Forbruket under graviditet, fordeler helsen til moren og han drikker takket være mineralene og vitaminene som gir næring til begge deler.

-For de som trener sport eller aktiviteter som krever mye energi fra kroppen og derfor mer ekstra arbeid og mat levert av andre ernæringsverdier, kiwi er et veldig godt alternativ.

-For å kontrollere hypertensjon, forbruk av kiwi gir elektrolyttbalanse siden den inneholder lite natrium og mye kalium.

-Ideal for å bekjempe anemi gitt sitt høye jerninnhold.

-Styrker immunforsvaret på grunn av dets innhold av vitamin C.

-Det er folk som bruker det som del av et vekttap diett og for å kontrollere høye nivåer av kolesterol og triglyserider.

Hva bør du vite før du kjøper kiwi?

Det er viktig at du vet det hvordan du velger den beste frukten for å garantere kvaliteten på disse, så vi gir deg noen tips:

-Sjekk dem og pass på som ikke har merker, blåmerker, flekker etc.

-Velg de fastere. Hvis de er myke, vil de spaltes veldig raskt.

-Hold dem i kjøleskapet for å forlenge god tilstand.

Andre bruksområder du kan gi kiwi

Denne allsidige frukten gir for andre applikasjoner og bruksområder, her er noen av dem:

Å behandle fet hud

-Med kiwien kan du forberede deg masker for å behandle denne typen hud og du kan også tilberede oppskrifter som gagner deg i din pleie, og være i stand til å finne noen former for forberedelse på nettet.

-Bruk det til lag en deilig hjemmelaget brennevin, hvis oppskrift du kan finne på internett.

-I smoothies med høyt innhold av vitamin C, så se hvordan du kan kombinere det med annen frukt og tilberede en næringsrik juice som vil styrke immunforsvaret ditt.

-Det er mange måter å nyte kiwi på, som fersk frukt, i smoothies, i iskrem, i kaker, i juice, i desserterosv., så velg formen du vil ha.

Kiwi, en kraftig antioksidant

Kiwier

En av de ubestridelige måtene å bekjempe tegn på aldring er å konsumere a diett veldig rik på antioksidanter og denne frukten for sin høye konsentrasjon av vitaminer er veldig effektiv og anbefales for denne funksjonen.

Dette har gradvis fått sin posisjon i folks ganer, takket være dens smak, utseende og selvfølgelig egenskaper mer og mer kjent. Vi vet allerede hvordan vitamin C-innholdet virker i kroppen vår, styrker immunforsvaret, men det er også en antioksidant, visste du det?

På grunn av innholdet av vitamin E, kjent som ungdomsvitamin, bidrar til å forbedre utseendet på hud, hår og negler. I tillegg gir den kroppen vår fosfor, kalium, en rekke fibre og letter fordøyelsen.

For å bekjempe søvnløshet

Studier utført ved University of Taipei, påpeker fordeler med kiwi for å forbedre både søvnkvaliteten og antall timer med hvile.

Studien ble anvendt på en gruppe mennesker med søvnproblemer som etter en måned med daglig forbruk ga umiskjennelige tegn på forbedring. Forskere antar at det skyldes høye nivåer av serotonin, til vitamin C og antioksidantegenskaper.