Skip to content

Hvordan avvise crickets?

12 de juli de 2021

Crickets er insekter som mange mennesker liker, men de avskues også av andre mennesker. Når de abborer i hagen, er de vanligvis ikke veldig velkomne, da de kan forårsake problemer for planter.

Nå lever vi i en verden der plantevernmidler skader millioner av dyre- og plantearter, så i denne artikkelen Jeg skal forklare deg hvordan du kan frastøte dem med hjemmemedisiner.

Er de farlige for planter?

Crickets er altetende insekter, noe som betyr at de spiser … alt de kan spise: dyr som er mindre enn dem selv og grønnsaker. Så, selvfølgelig, å vite dette er vår første reaksjon å bekymre oss for plantene, siden vi også må huske på at de formerer seg veldig raskt (en kvinne kan legge opptil 200 egg).

Så disse de kan forårsake problemer for planter, spesielt om sommeren som er når de er mer aktive, siden de også spiser på dem.

Hvilke hjemmemedisiner skal du bruke for å avvise dem?

Plante nitrogenfikserende arter

En effektiv og praktisk måte å unngå crickets i hagen er å plante nitrogenfikserende planter som kløver, linser, gress og til og med noen trær og busker i Fabaceae-familien som Caesalpinia, Cassia eller Acacia.

Bruk LED-pærer

Alle insekter tiltrekkes av glødende hvite lys, og det er derfor tilrådelig å erstatte tradisjonelle pærer med LED-lys. Likevel, For å redusere bestanden av crickets til et minimum, vil det ikke være noe annet alternativ enn å fjerne alle lysene.

Hold gresset kuttet

Overgrodd gress er det perfekte tilfluktsstedet for mange insekter, inkludert crickets. Så, idealet er å klippe plenen regelmessig. På denne måten vil du i tillegg ta godt vare på det.

Dryss kiselgur

Kiselgur, et veldig effektivt hjemmemedisin mot skadedyr

Diatoméjord er et hvitt pulver sammensatt av fossiliserte alger som fungerer som avstøtende midler for sirisser og andre insekter og skadedyr (det fungerer bra selv med lopper og flått 😉). Når du kommer i kontakt med kroppen til disse dyrene, forårsaker det dem en alvorlig dehydrering og til slutt deres død. I tillegg, siden det ikke etterlater noen rester og ikke er giftig for store dyr (hunder, katter, hester, etc., inkludert mennesker) eller miljøet, kan det brukes uten problemer. Du kan få det .

Kjenner du noen andre hjemmemedisiner for å avvise sirisser?