Skip to content

Hvordan beskjære et fikentre

21 de juli de 2021

Den mest passende anledningen der vi må beskjær et fikentre, er i de siste månedene av vinter sesong, som er når de kalde temperaturene allerede har falt og også lenge før plantene begynner å blomstre.

De Banyan tre det er en plante som ikke tåler jord som er sur, av denne grunn må vi velg det mest passende terrenget slik at vi kan plante treet vårt.

Figentre med fiken

Bortsett fra dette, må vi huske at øyeblikket fiken kommer ut, a mange av dem vil havne på bakken, Dette er fordi fikentrær er planter som produserer en stor mengde frukt, så mengde fiken at de kan produsere er mye i tiden da planten blomstrer, som er i vår- og sommersesongen.

Dette er en av grunnene til at fikentreet Det er ikke et tre vi skal plante i nærheten av døren av huset vårt eller i et område hvor folk kan passere, spesielt hvis vi vil ha det stedet hold rent, siden det er mange frukter på bakken, kan vi alltid tråkke på dem. Hvis du er en av de menneskene som har en fikentre hjemme og du vil beholde det under de beste forholdene, i denne artikkelen gir vi deg den nødvendige informasjonen å vite hvordan du beskjærer et fikentre.

Det første vi må gjøre hvis vi vil beskjær fikentreet vårt, er til å begynne med rengjør området hvor røttene er. I omgivelsene til fikentreet vårt kan enhver type planter vokse og også ugress som prøver å dra nytte av vannet når vi vanner fikentreet og har mat, så det er veldig nødvendig at vi fjern dem.

Vi må sørge for at alt dette området er rent nok, fjerne alt ugresset som vokser rundt stammen på treet og selvfølgelig fjerne stilkene fra andre planter ved hjelp av den spesielle hagesaksen.

Et veldig viktig tips er at vi må beskytte hendene våre, så vi må bruke hansker slik at en ulykke ikke skjer, selvfølgelig må disse hanskene være spesiell for hagearbeid.

Etter rengjøring fortsetter vi å beskjære hele det nedre området av vår fikentre, kuttet vi fra basen alle disse grener som vokser fra stammen, men fra undersiden av toppen av fikentreet. På denne måten gjentar vi den samme prosessen, men med de grener som har skjev form eller de er snudd, som er de vi ser at i stedet for å vokse i retning av sollyset, vil de gjøre det, men ned eller sidelengs.

Det er selvfølgelig veldig viktig å huske det grener som er tørre eller råtne langs hele treet må de fjernes. Det beste å gjøre er å rykke frem i deler, det vil si fikentreet det er en plante som vi må beskjære starter med røttene til vi kan komme til toppen av treet.

Fikentre

De grener som vi ser som er krysset i delen av kronen og selvfølgelig i hele treet, må vi beskjære dem. Slik at vi kan rengjør et fikentre, er det viktig at vi sørger for at sollyset kan passere gjennom bladene og grenene på kronen, slik at alle på denne måten kan få nok lys å kunne mate. Det er viktig å merke seg at de kryssede grenene er de som vokser mot innsiden av kronen.

Å beskjære innsiden av glass av fikentreet vårt vi må klatre i treet, vi kan si at oppdraget vårt er det sollys kan nå alle deler av treet vårt. For dette kan vi klatre i treet eller bruke en stige, så går vi kutte gren for gren veldig forsiktig.

Slik at fiken kan komme ut på en ensartet måte Gjennom fikentreet står vi på bakken og observerer formen det har. Det må vi sørge for ingen av sidene stikker ut mer enn den andre, det vil si at vi må sørge for at hele formen er lik og balansert.