Skip to content

Hvordan bruke insektmidler?

14 de juli de 2021

Insektmidler er økologiske eller kjemiske produkter som kan være veldig nyttige for å ta vare på plantene våre. Imidlertid, hvis vi ikke bruker dem riktig, er de som kan ende opp med å miste oss og helsen vår, spesielt hvis vi bruker sekunder. Hvordan unngå det?

Svaret er veldig enkelt: oppdage hvordan man bruker insektmidler. Og hvordan gjøres det? Her sier jeg deg 🙂.

Beskytt deg selv

Dette er den første tingen å gjøre, spesielt hvis du skal bruke kjemiske produkter, siden de er veldig farlige for helsen din. faktisk, hvis væsken kommer i kontakt med et mikrosnitt eller sår, vil det forårsake irritasjon, betennelse, samt smerte. Det er veldig viktig å forhindre at dette skjer tar på gummihansker -som kjøkkenet- fordi dette er et vanntett materiale, og det tillater ikke at produktet kommer i kontakt med huden.

Også, og igjen, spesielt hvis vi bruker kjemikalier, vi må ta på oss klær som dekker hele kroppen vår Og hvis vi skal behandle store planter som et tre eller et palme, skader det ikke å bruke en maske.

Les instruksjonene på pakken

Mange ganger kjøpes og brukes et produkt uten selv å lese instruksjonene, noe som er en veldig stor feil. Hvis vi gjør det slik, vil vi ikke bare gjøre plantene syke, men vi kan også skade miljøet. Så, alltid, og når jeg sier alltid er alltid, må du lese instruksjonene og følge dem, enten kjemiske eller naturlige produkter.

Du må tenke at ekstremer er veldig skadelige: ikke ved å tilsette mer produktmengde vil plantens helse bli bedre; dessuten, hva som vil skje er at det vil svekke enda mer.

Ikke bruk dem hvis det blåser

Ikke bruk insektmidler på blåsende dager, så vel som de der det ikke er sikkert om det regner eller ikke. Hvorfor? Vi vil, hvis det blåser, risikerer vi at insektmiddelvæsken kommer inn i øynene, som kan være veldig smertefullt; Og hvis vi gjør det på en dag når himmelen er overskyet, kan det ende opp med å regne, og hvis det gjør det, vil vannet ta med seg alt insektmidlet.

Så, planter må behandles på dager der været er bra, det vil si at himmelen er klar (eller mer eller mindre klar), og uten vind eller veldig myk.

Spør tvil

Å være produkter som kan være veldig positive eller veldig farlige, avhengig av hvordan de brukes, hvis du er i tvil, bør du konsultere dem, med en ekspert. Derfor er idealet å spørre fagpersonene i barnehagen eller noen vi kjenner som har fytosanitære produkthandlerkort, slik at de kan løse dem for oss.

Organiske insektmidler

Har det vært nyttig for deg? 🙂