Skip to content

Hvordan dekorere hagen til våren

26 de juli de 2021

Våren er årets mest fargerike sesong. Blomstene åpnes endelig etter å ha tilbrakt noen veldig harde måneder, bladene på trærne spirer og gir oss et sted å beskytte oss mot solen, vår stjernekonge som litt etter litt får temperaturene til å stige. Med dette så fine været, Hvem vil ikke være omgitt av planter?

I mellomtiden kan vi finne ut av det hvordan dekorere hagen til våren

Løkformet blomsterplante

Hvite blomster

Denne stasjonen gir oss mange ting som vi må ønske den velkommen som den fortjener. Hva synes du om ideen om å plante pærer som blomstrer i de månedene? Tulipaner, påskeliljer, hyasinter, fresiaer, Galanthus … det er så mange! Du kan kombinere de med høyde som er mer eller mindre den samme for å lage fargede tepper som uten tvil vil tiltrekke seg mange pollinerende insekter som vil hjelpe oss med hagen.

Tall for hagen

marihøne

En original måte å dekorere hagen på er å «invitere» noen veldig spesielle leietakere: figurer som vil lyse opp enda mer om mulig vårt private hjørne, som dverg eller insekter så fin som den du kan se på bildet over. Innfør dem mellom plantene for å skape et naturlig landskap, som om de virkelig var «en til».

Utemøbler med fjærpreg

Potteblomster

Hvis du liker håndverk, kan du dra nytte av og mal dine konvensjonelle plastgryter med morsomme tegninger. Når du har dem, plant noen blomster i dem og legg dem på utendørsbordet ditt.

Fortsetter med møbeldekorasjonen, Har du tenkt på å sette vaser med kunstige blomster? Disse holder lenger enn de naturlige, så de er et veldig godt alternativ å dekorere hagen. Men det er sant at de naturlige er veldig vakre, så hvis du vil at de skal vare i mange dager, vil vi i denne artikkelen gi deg noen triks slik at du kan nyte dem i vår.

Kjenner du andre måter å dekorere hagen på?