Skip to content

Hvordan fjerne gresshopper fra plantene mine

6 de juli de 2021

Hummer er insekter som, hvis de dukker opp en om gangen eller i små grupper, ikke gir for mange problemer, men når de kommer i svermer … kan de ødelegge høsten i løpet av noen dager. De er veldig gluttonøse og vil ikke nøle med å spise plantene våre, med mindre vi forbyr det. Ettersom de varme, behagelige temperaturene favoriserer dem, er det om våren og sommeren når vi lettere kan se dem. Derfor vil det være på disse stasjonene som vi aller mest må ta grep. Så la oss se hvordan du fjerner gresshopper fra planter.

I denne artikkelen skal vi vise deg hvordan du fjerner gresshopper fra planter.

Kjennetegn på hummer

hvordan du fjerner gresshopper fra planter med hjemmemedisiner

Hummeren er et flygende insekt som formerer seg veldig raskt og i stort antall: hunner kan legge opptil 200 egg på planter, som er det de vil mate på. Når de vokser, forandrer de huden, så snart de når voksenstadiet reproduserer de og legger eggene sine. Fra klekking til død går det bare i gjennomsnitt fire måneder, så det er viktig å forhindre at disse insektene dreper plantene, men hvordan?

Locust skadedyr har vært kjent for å være en stor fare for avling avlinger i nesten hele historien. Tidligere i år angrep en stor gresshoppepest eksisterende avlinger i deler av Afrika, Pakistan og India. Slik er viktigheten av disse plagene at allerede blant disse eldgamle, som Bibelen eller Koranen, nevnes skaden de kan forårsake. Også egypterne hadde mye respekt for disse insektene.

De er kjent med det vanlige navnet gresshopper eller gresshopper og de er i stand til å endre atferd ved å bli med store svermer. Blant egenskapene skiller seg ut den store frekkheten de har når det gjelder å spise. De har også reproduktive forhold som gjør at de kan formere seg med en akselerert hastighet. Ved å multiplisere med stor hastighet er det ganske vanskelig å eliminere en gresshoppe. Derfor skal vi gi deg flere midler for å lære hvordan du kan eliminere gresshopper fra planter.

Hvilke planter påvirker de?

Du må vite hvilke planter gresshoppene påvirker og hvilke typer avlinger. En av de mest skadelige artene av disse insektene er ørkenhoppingen. Når det svermer er i stand til å mate på nesten hvilket som helst grønt blad, korn eller frø som er innen rekkevidde. De er veldig glupske svermer, og hver av dem kan mate på sin egen vekt i planter hver dag. Hvis svermene danner mer enn 1000 kvadratkilometer og består av opptil 80 millioner gresshopper per kvadratkilometer, er det ingenting mer å forestille seg hva deres evne til å herje alt er.

Hvordan fjerne gresshopper fra planter

hummerproblemer

Hjem rettsmidler

Når pesten ennå ikke har spredt seg, og vi har sett en eller to, kanskje noen flere, men veldig langt fra hverandre, kan vi gjøre flere ting:

  • Fang dem og ta dem for langt, i en avstand på minst ti meter, selv om jo lenger de kommer sammen, jo bedre.
  • Fyll en sprøyte med en halv liter vann og 125 gram malte frø av Melia azedarach. La den sitte over natten, filtrer den og bruk den om morgenen eller kvelden, og pass på at ingen varmblodige dyr kommer i nærheten av den, da det er en giftig blanding for dem.
  • Forlat dem og la naturen gå sin gang. Hvert levende vesen har sin rolle i næringskjeden, og for eksempel blir hummer spist av noen dyr. Du må bare øke antallet naturlige rovdyr for å holde dem under kontroll.
  • For å eliminere noen negative miljøaspekter ved insektmidler, det er biovernmidler. Disse består av naturlige sopp som påføres unge hummer. Til tross for at det er en mer passende behandling for riktig vedlikehold av miljøforhold, er det imidlertid dyrt. Vi betaler mot at det ikke er skadelig for mennesker eller andre levende vesener.
  • Hvis vi bruker noen naturlige midler, kan vi bruke biologisk skadedyrbekjempelse. Dette består i å sette et større antall rovdyr av disse insektene. I dette tilfellet, Blant de artene som fungerer best er kyllinger og ender. Disse to typer dyr har hummer som favorittmat. Når det gjelder kyllinger, vil vi også ha noen flere fordeler som kommer fra deres økologiske avl. Blant disse fordelene er det å satse på organiske egg å spise og guano for å lage naturlig gjødsel av stor verdi. Noen arachnids eller parasitoid fluer er også effektive til å drepe gresshopper.

Kjemiske midler

Dessverre er det vanskelig å håndtere slike svermer når de dukker opp uanmeldt. De fleste behandlingene som er mest effektive i stor skala er avhengige av bruk av plantevernmidler og kjemikalier. Problemet er at disse kjemikaliene kan være skadelige for andre dyr og mennesker. Noen av disse produktene er bare effektive hvis de brukes i noen trinn før hummerutvikling. Derfor, i dette tilfellet, er det veldig viktig å lære å oppdage enhver trussel med forventning om å kunne behandle terrengtiden.

Ellers vil det være vanskeligere å eliminere svermen, og vi kan ikke unngå skade på avlingene. Ressursene vi har til rådighet er hovedsakelig basert på plantevernmidler som er regulatorer for vekst av insekter. De påvirker hovedsakelig insekter når de er små og begynner å kaste huden for å vokse. Når insektene allerede har krysset flere bånd i et felt dekket av disse plantevernmidlene, har de allerede absorbert nok til å dø når de skifter hud.

I tilfelle skadedyret er viktig og forårsaker alvorlig skade, vil det være noe annet valg enn å bruke insektmidler som Polaris, og alltid følge indikasjonene som er spesifisert på produktemballasjen.

gresshoppe skadedyr

Jeg håper at du med denne informasjonen kan lære hvordan du kan eliminere gresshopper fra planter, insekter som raskt kan bli skadedyr og ødelegge avlinger.