Skip to content

Hvordan fjerne melkeboller fra planter

27 de juli de 2021

Siden vi er midt i vårsesongen og det blir nødvendig å bekjempe skadedyr, skal vi i dag lære å gjøre det hvordan fjerne melkeboller fra planter. Disse parasittene kommer til dem så snart miljøet er varmt og fremfor alt tørt.

Legg merke til disse tipsene og triksene for å forhindre at plantene dine blir dårlige.

Fitonia

Det finnes to typer midler mot disse parasittene: naturlig og kjemikalier. Hver av dem må brukes på en annen måte, så la oss se det hver for seg:

Kjemiske midler

De kjemiske midler eller insektmidler de anbefales på det sterkeste når pesten allerede er veldig avansert. Vi vil bruke et produkt hvis aktive ingrediens er klorpyrifos som virker ved kontakt, svelging og innånding, og forblir også lenge på bladene. Frekvensen vil fortelle oss selve beholderen: men generelt er det vanligvis hver 15. dag.

Vi må spray hele planten godt: begge sider av bladene, stammer / stengler, blomster, … og jeg til og med anbefaler at du fra tid til annen legger til noen dråper (eller en spray) i vanningsvannet for å eliminere noe som kan være i rotsystemet.

Opuntia

Naturmedisin

Hvis vi velger Naturmedisin du må vite at forbedringen vil ta lengre tid å ankomme. Faktisk anbefales de mer som forebyggende behandlinger. Likevel, hvis du er som meg, en økologisk elsker og aksepterer utfordringen med å eliminere disse irriterende parasittene som tar vare på miljøet, er det du kan gjøre ta en bomullspinne (den vi bruker til å rense ørene) og sug bomull med apotekalkohol.

Er anlegget ditt for stort? Deretter fortynn noen dråper alkohol og flytende såpe i en liter vann i en sprøyte, og spray hele planten med denne blandingen. Og hvis noen blir igjen, vil vi fjerne dem med en klut. Du kan også bruke kaliumsåpe Y Neem oljeSelv om de ikke er hjemmelagde, er de to naturlige produkter hvis felles handling har vist seg å være veldig effektiv mot melblå.