Skip to content

Hvordan fjerne sommerfugler fra geranium?

12 de juli de 2021

Planter har alltid vært perfekt dekorasjon for hjemmet. En velstelt hage er et tegn på ro, harmoni, varme og naturlighet, det er derfor du bør ha de angitte plantene i henhold til rommet der de er.

Det er viktig å huske at ikke alle planter kan holdes på åpne eller lukkede steder, og heller ikke alle trenger sol. Derfor må hver plante ha ideell pleie for vedlikehold og dermed være i stand til å fortsette å vokse fruktbart, slik at den naturlige skjønnheten kan nytes.

Insekter på pelargoner

Geranium sommerfugler eller Geranium feiemaskin

I denne artikkelen vil vi snakke om en plante som ofte brukes i hagearbeid, som er motstandsdyktig mot klimatiske endringer som kan presenteres, og det er veldig holdbart. Denne planten er kjent som Geranium.

Geranium det er den ideelle planten for hjemmetDe vakre blomstene er med på å skape et friskt miljø takket være aromaen som kommer fra dem og fargen på bladene og stilkene.

Sikkert vil du spørre deg selv hvordan pleien av pelargoner vil være? Det er lettere enn du tror siden pelargoner er helt uavhengige planter, det vil si at de ikke trenger spesifikk eller uttømmende pleie, mye mindre kontinuerlig vedlikehold, men det må utvises forsiktighet, siden de på grunn av aromaen og de lyse fargene tiltrekker seg sommerfugler Geranium feiemaskin.

Disse sommerfuglene er kjent under sitt vitenskapelige navn Cacyreus Marshalli, er hjemmehørende i Afrika, og deres destruktive kraft begynner når de svever over geranium og legger eggene sine.

Disse eggene klekkes ut i larver, og når larvene til denne feieren vokser, de spiser på alle næringsstoffene i planten, inkludert stammen og stammen. Uforsiktighet kan føre til spredning av feierlarver i geranium og drepe dem.

Hvordan finne ut om geraniumene mine er smittet av disse sommerfuglene?

I denne forstand er det viktigste å identifisere om du ser at rundt pelargonet er det flagrende sommerfugler brun i fargen; de kan være mørke eller i forskjellige nyanser av brunt.

Deretter må du sjekk om det er hull i stilkene på planten hvor larvene inokuleres, eller hvis de er funnet med et forfallet utseende og tørre blader.

Nå er andre symptomer som forårsaker stor alarm, utseendet på ekskrementer på geranium, så vel som tomme kokonger. Hvis geraniumene dine har ett eller flere av disse symptomene, bør du bekjempe dem så snart som mulig.

Hvordan fjerne geranium feiemaskiner?

Er det enkelt å fjerne feierne fra pelargonen?

Ikke bekymre deg, vi har løsningen på dette, det viktigste er å skaffe seg en insektmiddel skadedyrbekjempelse for pelargoner kan du kjøpe den i barnehager eller spesialforretninger og i landbrukssentre, landbruksinstitusjoner eller i et hvilket som helst senter hvor de selger hageprodukter.

Dette spesifikke insektmidlet er ideelt for å utrydde feiemaskiner. En annen måte å bekjempe disse irriterende sommerfuglene på er å bruke regeneratorer for planter, spesielt for pelargoner, hjelper til med å revitalisere pelargoniene, og dens konstante fornyelse gjør at larvene ikke sprer seg.

Dette produktet anbefales når pelargonet allerede har blitt forurenset av sommerfuglen, men ved mange anledninger blir det også brukt i sunne pelargoner, som gjør at de kan holde seg i live og i god stand på grunn av nevnte revitalisering. er en gjødsel med naturlige og soppdrepende egenskaper.

Det er en annen metode som er litt mer naturlig og mindre invasiv som hjelper til med å forhindre spredning av feiemaskiner, og det er beskjær pelargonen.

Først må vi kutte stilkene som er berørt og kontrollere at det ikke er flere. Beskjæring er en stimulerende for blomstringmå denne handlingen forenes med påføring av soppdrepende midler for å forhindre at sommerfuglelarvene påvirker geraniumet.

Idealet er alltid vær oppmerksom på signalene fra plantene våre, for å handle til fordel for deres vekst.