Skip to content

Hvordan kjøpe sollys?

10 de juli de 2021

Vi lever i en verden der vi i økende grad blir klar over hvor viktig det er å ta vare på planeten. Men hvis vi i tillegg til det vil spare penger, er en av tingene vi kan gjøre å kjøpe sollys hage lys, siden selv om det er vanskelig å tro på forhånd, er de ikke så dyre som du kanskje tror.

Og for ikke å nevne den dyrebare effekten de gir uavhengig av stilen til vårt spesielle paradis. Så hvis du vil eller trenger å gi lys til hagen din, legg merke til rådene om hvordan du kjøper dem som vi tilbyr nedenfor.

Utvalg av de beste modellene av hagelys

Merke Kjennetegn Pris

Trswyop

Solar vegglys

Skulle ønske det var sollys på veggen? Og at de antennet bare med bevegelsen?

Hvis du har svart ja, er denne modellen ideell for deg. Sammensatt av 4 enheter, med 10 LED-lys hver, vil du nyte.

€ 29,99

FKANT

Solar hage lampe modell

Hvis du trenger å sette lys på bakken, for eksempel på plenen, er solpolelamper som de i denne modellen ideelle.

De har seks LED-lys hver, og det mest interessante er at de kan roteres opp til 350º.

€ 35,99

SUNNOW

Solar Path Light Model

Å gå gjennom hagestier er en fantastisk opplevelse, men om natten er det enda mer, hvis lyset leveres av en lampe som denne.

Den har en bryter som, når den er aktivert, vil lysene slås på når det blir mørkt.

€ 13,98

Babacom

Sollysmodell for nødsituasjoner

Å være utendørs når solen allerede har viket for månen og ha en nødsituasjon er et problem når det ikke er noe lys. Men dette kan lett unngås med denne modellen av sollampe.

Den har et oppladbart 2400mAH batteri, som sikrer deg opptil ti timers lys på en enkelt lading.

€ 13,99

MagicLux Tech

Solar hagelys

Å ha lys utendørs lar deg gjøre mange ting om natten, for eksempel en familiemiddag, eller lese en god bok til sent. Hvis disse lysene også er så dekorative som disse, er opplevelsen fantastisk.

Det er 200 LED-lys i en ledningskrets på rundt to meter som du kan plassere hvor du vil.

€ 11,19

Vår anbefaling

Så langt har vi sett modellene av solhage lys med god valuta for pengene, men Hvilket er det mest interessante? Vel, det kommer an på hvor du vil sette lampene og hva du trenger det lyset til. Og det er ikke det samme å ta en dukkert i bassenget enn å ønske å forskjønne stedet.

Av denne grunn skal vi være praktiske, og vi vil anbefale en modell av sollamper som oppfyller funksjonen til å være dekorativ og funksjonell:

Fordeler:

  • Batteri som lades opp med sollys og varer i opptil 30 timer.
  • Lysstreng med 12 glasskuler som avgir varme lys.
  • Den har to moduser: en der de avgir lys av en enkelt farge, og to der pærene endrer farger.
  • Den er vanntett, perfekt å ha ute hele året, regn, snø eller glans.

Ulemper:

Sannheten er at vi ikke ser noen. Men hvis du er en person som ønsker en lampe med et veldig kraftig lys, er det ikke sikkert at denne modellen er den du liker best.

Hvordan kjøpe sollys?

Sollys må være vanntett

Å skaffe seg noen lys der batteriene bare lades opp av sollys er et rart, siden du vil kunne se hagen på en helt annen måte enn den gjør om dagen. Du kan til og med forlenge hagedagen din, eller gjøre ting du til nå ikke har klart, for eksempel å ta en drink med venner eller sitte ved foten av et tre for å tenke på landskapet.

Men det er mange sollys, og det er ikke alltid enkelt å velge modell. Så for å unngå misnøye og problemer, her har du en slags kjøpsguide som vi håper vil løse enhver tvil du måtte ha:

Nytten av sollys

Dette er det første du må tenke på. Skal du ønske det skal dekorere, det vil si å forskjønne et sted, eller trenger du det for å kunne bo utenfor? I det første tilfellet er dekorasjonslysene, kransene, lampene med farget lys osv. de er perfekte for deg; Om et sekund du må se etter lys som kan festes på veggen eller på gulvet og som er kraftige.

Batteriets varighet

Det er også viktig, men mindre, ladetiden som kreves av batteriet. Denne tiden må være kort lang varighet. Hvor mye? Det avhenger av lampenes funksjon og tiden du vil være ute. Generelt varer de som er dekorative lengre timer enn de som virkelig er funksjonelle.

Lett kraft

Dette problemet er veldig viktig å ta i betraktning. Trenger du funksjonelt eller dekorativt lys? Hvis det er førstnevnte, må det være kraftig, ha jo flere LED-lys jo bedre (noen har opptil 100), ellers vil det ikke være nok. Men hvis det bare er dekorativt, trenger det ikke å ha mye kraft; faktisk er det noen modeller som bare har 6, kanskje 10 lysdioder.

Ugjennomtrengelighet

I prinsippet er alle modeller av sollys motstandsdyktige mot regn. Men bare i tilfelle les godt kjennetegnene til den du likte best da dette vil sikre at du får ubehagelige overraskelser.

Budsjett

Selv om alle modellene vi har sett her, faller mer eller mindre innenfor samme prisklasse, er det interessant å se etter en som er billig og av kvalitet, hvis du har og / eller vil sette mange lys, fordi vi alle vet at bare en eller to kan være billig, men når det er noen flere … er de ikke så mye 😉. Hvis du tviler på noe, se etter kjøpernes meninger; På denne måten vil du unngå å bli opprørt.

Er de verdt å kjøpe?

Sollys anbefales på det sterkeste

Vi vil, Det avhenger mye av hagen det er, så vel som smakene til hver enkelt. Jeg kan fortelle deg at for hagen min, som er ganske liten, vil jeg sette noen, men dekorative, fordi jeg er en person som med månens lys er jeg fornøyd. Men hvis den var ganske stor, tenkte jeg ikke engang på det.

Belysningen på sollampene åpner en verden med veldig interessante muligheter. Takket være det kan du ha et hus og / eller det vakre utsiden, du kan ta te eller hva du liker aller best selv om solen har gått ned …… uansett. Det anbefales på det sterkeste å ha lamper av denne typen hvis du er noen med mye sosialt liv, eller hvis du bare elsker å være i hagen din til natten.

Hvor kan jeg kjøpe sollys?

Å finne sollys til salgs er ikke vanskelig, for det du kan gå til eller besøke websidene til:

Aliexpress

Dette er et kjøpesenter på nettet som selger alt. Ettersom kjøpere kan gjøre sine evalueringer, er det enkelt å velge sollysmodellen som best passer dine behov, siden det også er et bredt prisklasse.

Ikea

I Ikea selger de praktisk talt alt du trenger for hagen din, og selvfølgelig også lamper eller lys, enten de er dekorative eller funksjonelle. I tillegg har de et stort utvalg av veldig nysgjerrige modeller: noen har til og med form av et marihøne, eller en strandkule eller en blomst.

Leroy merlin

Dette kjøpesenteret er veldig populært for det store utvalget av møbler det har til både hjemmet og hagen. Den har også en interessant katalog med sollamper designet spesielt for utendørs med ganske rimelige priser.

Solar Garden lyslamper

Så hva, tør du få noen få sollys? 🙂