Skip to content

Hvordan kjøre mus bort?

22 de juli de 2021

Mus er dyr som har en tendens til å forårsake frykt hos noen mennesker, og ting blir kompliserte når de forteller deg at de har ganske store kull. I denne situasjonen gjøres alt for å unngå å ha dem rundt.

Imidlertid er bruk av kjemikalier ikke bare farlig for miljøet, men det kan også være farlig for oss, så la oss vite det hvordan kjøre mus bort av naturlig form.

Ha en katt eller hund

Katt i hagen

Hvis du liker dyr og har tid til å ta vare på dem, bortsett fra å nyte selskap og kjærlighet til disse utrolige og fantastiske pelsdyrene, du trenger ikke å bekymre deg for gnagere lenger, spesielt hvis du velger en katt, selv om du bør vite at hunder også er gode jegere 😉.

I bloggene Noti Gatos og Mundo Perros finner du all informasjonen du trenger om disse dyrene.

Plasser reir for fugler

Reirbokser for fugler

En annen måte å kvitte seg med mus er å få (eller bygge) et rede eller fugle for fugler. Selvfølgelig trenger de ikke ha utstikkende negler, ellers kan de skade seg selv. Når du har det, plasser dem så høyt du kan, i et tre for eksempel.

Det kan ta tid å få en fugl til å komme, men til slutt vil du se hvordan det vil være verdt det 😉.

Fang musene

Felle for å fange levende mus

I dag kan du få feller som gjør at du kan frigjøre musen. Det vanligste er et bur hvor de kan komme inn, men ikke gå ut. Så snart du tar en, ta det i en avstand på minst 1,60 kilometer fra hjemmet ditt slik at den ikke vises igjen.

Dyr mynte

Mentha x piperita plante

Lukten av peppermynte er for sterk for gnagere, som ikke en gang vil prøve å komme nær det. Så ikke nøl med å dyrke noen få planter så de ikke går til hagen din lenger.

Kjenner du andre måter å skremme mus på?