Skip to content

Hvordan lage en myggfelle?

24 de juli de 2021

Mygg er insekter som blir veldig irriterende, spesielt om sommeren, og enda mer på de dagene kvikksølv i termometeret har nådd veldig høye verdier om dagen og ikke faller mye om natten.

Heldigvis kan vi gjøre flere ting for å holde dem borte, og en av dem er det en myggfelle de ikke vil kunne komme seg ut av.

Hvilke ting trenger jeg?

Plast flaske

Å lage din myggfelle du trenger følgende:

  • En 3 eller 4 liters plastflaske.
  • Fire ss sukker.
  • En gjærpakke.
  • Svart tape, det spiller ingen rolle om den er laget av plast, papp, gammel sokk, …

Når du har alt, må du følge dette trinn for trinn.

Hvordan jukser jeg?

  1. Det første du må gjøre er tøm flasken. Det trenger ikke nødvendigvis å være nytt; Enhver flaske fungerer, selv om den har blitt brukt til å inneholde væske fra et rengjøringsprodukt. Når du har fått det, du må kutte på den delen der den begynner å utvide seg, men ikke kast »trakten».
  2. Nå må du ta med en gryte en halv liter vann til koke i 10 minutter for å fjerne klor. Seinere, tilsett fire ss sukker og la avkjøles. Rør et par ganger.
  3. Når vannet har romtemperatur, legg til gjærkonvolutten. Hvis det fremdeles er varmt, vent, ellers vil fellen være ubrukelig da gjæren brenner hvis vanntemperaturen overstiger 60 ºC.
  4. Mens du venter på at den skal avkjøles dekk til flasken med svart tape eller kort, eller med en svart sokk. Seinere, sett inn trakten slik at den smaleste delen er inne i flasken. Du må fjerne lokket på forhånd.
  5. Til slutt må du tilsett sukkervannet og gjæren, og du kan sette fellen der du trenger den.

Trær i hagen

På denne måten vil myggen ikke plage deg lenger.