Skip to content

Hvordan lage en naturlig helbredelse for planter?

11 de juli de 2021

Enten vi skal ta stiklinger eller om det vi skal gjøre er å beskjære plantene (spesielt hvis de er treaktige), er det interessant å ha en naturlig helbredelse for hånden. Hvorfor? For uansett hvor rent verktøyet vi skal bruke er, og uansett hvor bevisst vi har vasket hendene, er mikroorganismer som virus eller sopp alltid til stede.

Risikoen som kjøres når ting ikke blir gjort bra er høy, fordi dette er forskjellen mellom å fortsette å ha sunne planter … eller syke. Så, Hvordan lage en naturlig helbredelse?

Hvordan gjøre det?

Materialer

Virkeligheten er at selv om vi kan gå til en barnehage og kjøpe helbredende pasta, vi kan se hjemme etter dette:

  • Naturlig olje
  • Vanntett beholder (kan være en glassburk med lokk)
  • Pinne eller skje
  • Treaske eller malt kanel

Steg for steg

Nå som vi har alt du må gjøre følgende:

  1. Ta litt aske eller malt kanel og hell den i beholderen.
  2. Det tilsettes litt olje.
  3. Til slutt er alt blandet godt.

Fordeler og ulemper ved naturlig helbredelse

Kanel, en god helbredelse

De fordel De er som følger: det er godt å gjøre og tar ikke lang tid; og i tillegg er de ting som med all sannsynlighet vi allerede har hjemme, så vi slipper å kjøpe dem. På den annen side, hvis vi snakker om ulemperVi må si at vi må bruke den regelmessig, spesielt hvis det regner fordi regnet kan bære vår helbredelse med det.

For å unngå å være så forsiktig, kunne vi bruke bivoks som bedre tåler dårlig vær, men selvfølgelig kan ikke alle få det 🙂. Et annet alternativ, selv om det ikke faller inn under kategorien naturlig, ville være å bruke tannkrem blandet med aske som også holder mye.

Kjenner du til andre naturlige helbredelsesmidler som er effektive?