Skip to content

Hvordan lage nikotininsektmiddel

26 de juli de 2021

Planter, selv om de er perfekt ivaretatt, blir noen ganger påvirket av skadedyr; noen kan forårsake alvorlig skade. Men du kan holde dem borte med hjemmelagde insektmidler. Selv om det er mange, vil vi denne gangen lære alt det er å vite om hvordan lage nikotininsektmiddel.

Hvis du er vanlig røyker, vil det være veldig enkelt å få tak i det, men hvis du ikke røyker, ikke bekymre deg: du kan også lage insektmiddel.

Hvordan lage et insektmiddel med sigarettstumper

Nikotin

For å lage dette insektmidlet trenger du: rumpe, a vannbeholder, såpe pulver, a sil og en sprøyte. Du har det? Så la oss gå videre til den mest underholdende delen 🙂.

Det første du må gjøre er å suge sigarettstumpene i vann og la dem trekke i maks to dager. På denne måten vil nikotinen løsne. Du vil vite at den er klar når den har fått en farge som ligner på iste, og da må såpepulver tilsettes blandingen. Hvis du trenger at insektmidlet varer lenge, legg til to spiseskjeer for hver liter vann; Hvis ikke, tilsett bare en halv spiseskje per liter.

Deretter må du fjerne rumpene og sil den resulterende væsken, for eksempel å helle den i en sprøyte slik at du kan bruke den i dag.

Hvordan lage et insektmiddel med tobakkplanten

Nicotiana tabacum

Hvis du ikke er røyker, kan du velge å dyrke dine egne tobakkplanter (Nicotiana tabacum) om våren og dyrk dem som en plante til i hagen eller terrassen. De vokser veldig raskt, så for sommeren, favoritt sesongen av skadedyr, kan du allerede lage naturlig tobakk insektmiddel. Hvordan? A) Ja:

  • Skjær et par blader og legg dem i solen å tørke.
  • Når de er gulaktige og begynner å bli sprø, plukk dem opp og slip dem med hendene.
  • Til slutt, bland dem med såpepulver i en liter vann og hell innholdet i en sprøyte.

Enkelt, ikke sant? Visste du hvordan du skulle lage insektmiddel med nikotin?