Skip to content

Hvordan skremme bort bier

27 de juli de 2021

Disse insektene anses å være gunstige for hagen, siden de er ansvarlige for å pollinere blomstene. Uten dem ville det være veldig vanskelig for planter å reprodusere og dermed skape nye generasjoner. Men hvis du er allergisk mot bittet deres, eller hvis du trenger å holde dem borte, er jeg sikker på at du vil være interessert i denne artikkelen.

Oppdage hvordan skremme bort bier Naturlig måte.

Marmelade

Som vi sa, hvis du har en hage, er det vanskelig å unngå tilstedeværelsen av disse insektene. Imidlertid, selv om det er frastøtende midler på markedet, anbefaler jeg at du klem noen appelsiner og bland væsken med vann. For å bruke den, må du bare fukte en klut og tørke den over landets overflater. Tror du det er for mange bier i trærne? Spre stokkene med syltetøy og du vil se hvor litt etter litt de slutter å gå til dem.

Hvis du ser at de har dannet en bikake på fasaden, kan du gå videre til brenn aviser rett under hamhelst om natten som når biene er mindre aktive inne i hulen. Selvfølgelig, viktig, ikke glem å ta forholdsregler med ild, og ha en bøtte med vann i nærheten bare i tilfelle. Ikke prøv å brenne bikaken, men å skremme bort biene med røyken.

Tanacetum parthenium

Selv om det virker litt rart, er det tre planter som kan hjelpe deg med å avvise bier. De er som følger: rue (Rute gravolens), sitronella (Cympobogon citratus) Y Tanacetum parthenium. Disse tre gir en veldig ubehagelig lukt for dem, som ikke nøler et øyeblikk for å flytte bort.

Siden alle forholdsregler er små, bør du vurdere kle deg i lette klær. Dette vil forhindre at de blir tiltrukket av fargene på klærne dine, og samtidig vil du kunne nyte hagen din.

Og du, kjenner du flere triks for å skremme bier? Har du brukt noen? Gi oss beskjed.