Skip to content

Hvordan skremme bort duer i hagen din eller frukthagen

22 de juli de 2021

Duer kan bli et problem for hagen din eller grønnsakshagen. Derimot, vi må ikke skade dem, siden de bare ser etter mat og mer naturlige omgivelser.

Det store problemet ligger i hvor mye duer lager reir i nærheten av huset ditt eller i samme hus. Det er da du skal ringe en spesialist for å løse problemet. Vil du vite hvordan du kan skremme duer?

Duer og deres innvirkning

Duer i hager kan forårsake skade på møbler du har, for eksempel stoler, bord, fontener, høyde osv. Ekskrementer er det du må ta mest i betraktning hvis du har en hage, siden de inneholder bakterier og sopp som er potensielt farlige for mennesker.

For å skremme bort duer og hindre dem i å være i hagen din, må du gjøre følgende:

Lag barrierer

Du kan bygge en linje med fuglespiker eller laget av sement og knust glass. Denne typen barrierer vil forhindre dem i å sitte på tak, vegger osv.

Bruk klebrig kjemikalier

Disse kjemikaliene er ikke skadelige for dem, bare ubehagelige, og de lander ikke visse steder.

Bruk en figur av et falsk rovdyr for å skremme dem

skremme duer

Dette er en kortsiktig løsning. Du kan lage den for hånd eller kjøpe den. Klipp ut materialet som for eksempel simulerer figuren til en ugle, og klipp ut øynene. I disse hullene kan vi sette noe skinnende. Øyne er det viktigste for duer å omgås et rovdyr.

Spred krydder rundt hagen

Bruk cayenne, kanel eller pepper og spre det rundt i hagen, det vil gjøre at de ikke føler seg komfortable og de vil ikke gå.

Skremm duene

Skrem fugler uten å skade dem. Du kan spraye dem med vann fra en slange, gå etter dem osv. Du kan også bruke små fyrverkerier, men du bør ikke slå dem direkte. Med den enkle støyen vil de fly avgårde.

Bruk reflekser

bruk CDer for å skremme duer

Bruk CDer til å reflektere lyset til duene og hindre flyet i nærheten av hagen din.

Til slutt bør du vite at, åpenbart, ikke mate duene, siden de kommer til å gjenta. Med disse tipsene bør du kunne bli kvitt dem.