Skip to content

Hvordan tiltrekke gullfinker til hagen?

23 de juli de 2021

En levende hage er en der det er en serie planter og dyr som gjør det til et fantastisk sted hvor du kan koble fra rutinen. Et av elementene som gjør det mulig er fuglenes sang, en av de mest interessante er gullfink.

Dette lille dyret, som er hjemmehørende i Middelhavsområdet og Europa, lyser opp hagen på en veldig interessant måte. Men, Hvordan tiltrekke det?

Bruk naturlige produkter for å ta vare på plantene dine

Neem olje

Det er kanskje det viktigste. Hvis vi bruker syntetiske produkter, risikerer vi at faunaen som interesserer oss, der vi kan finne fuglene, vil dø forgiftet. For å unngå dette er det alltid bedre å bruke insektmidler og naturlig gjødsel, som Neem-olje eller hestegjødsel. På denne måten, vi vil ha en mye rikere hage, mye mer levende.

Planter store trær

Goldfinches elsker å abbor på grenene av veldig høye trær. Derfor anbefales det sterkt å velge plant noen som vokser 8 meter eller mer, som lønn, jacaranda eller eik, som vil gi deg veldig god skygge når de vokser.

Legg på noen matere

I hagebutikker og fremfor alt i landbrukslagre kan vi finne et bredt utvalg av fuglematere. Hvis vi vil at de skal komme, Det er nødvendig å anskaffe noe som vi kan henge eller feste på en eller annen måte til trærne.

Unngå å la katter gå

Hvis vi har katter som kan gå utenfor, eller det er katter i området, må vi beskytte hagen mot disse pelsdyrene, for dessverre har de et høyt utviklet jaktinstinkt, og de vil ikke nøle med å gå etter gullfinkene. For det, vi kan sette netting (rack) høy (2 meter eller mer) grenser til hagen, Y bruk katteavstøtende midler selges i dyrebutikker slik at de ikke nærmer seg.

Gul gullfinke

På denne måten kan du nyte sangen til gullfinken. 🙂