Skip to content

Hvordan vedlikeholde en hage med hunder

20 de juli de 2021

Hunder og hager er kompatible? Selvfølgelig! Men noen ting må gjøres for å få det til. Av denne grunn, hvis du bor med en firbent furry og du også vil at han skal nyte friluftsliv som deg, følg rådene vi tilbyr deg nedenfor.

Fordi vi vil at hele familien skal ha det bra, skal vi fortelle deg det hvordan vedlikeholde en hage med hunder.

Ta hunden din en daglig tur

Hundevandring i marka

Hunder er dyr som trenger å trene hver dag. Selv om landet vårt er veldig stort, vil ingenting være så stimulerende som en tur eller flere. Dette er den eneste måten å unngå å grave hull og ødelegge planter i stor grad. Så, det er viktig at hver utflukt varer minst 30 minutter, og at du går i et raskt tempo eller til og med med sykkelen.

Beskytt plantene dine

Spesielt hvis det er en valp eller om det er en veldig nervøs hund, er det viktig å beskytte de mest sårbare plantene, som de som har blitt plantet i bakken i kort tid og de i hagen. For det formål vi kan bruke netting (rutenett) festet til veilederne godt forankret i bakken.

Lag et lekeområde for furryen

Lek for hunder er veldig, veldig viktig. Ikke bare hjelper det dem å holde seg i form, men de bruker det også for å komme nærmere familien. Så det, Vi anbefaler å reservere en plass i hagen slik at vi kan leke med den.

Ikke sett giftige planter

Det er en rekke planter som er giftige for hunder. For ditt eget beste det er viktig å ikke sette noen av dem og hvis vi allerede har en, beskytt den med metallisk klut eller fjern den for å unngå problemer som oppstår.

Reserver et område der du går for å avlaste deg

Hunder foretrekker å avlaste seg på smuss i stedet for på grus eller avis, derfor Fra den første dagen de kommer hjem, må vi ta dem til samme område av hagen der de går for å avlaste seg.. Litt etter litt vil han bare lære å dra dit.

Ung hund i en hage

Vi håper de har vært nyttige for deg 🙂.