Skip to content

Hvordan velge en hagespisestue

3 de juli de 2021

Å nyte et måltid i hagen er en av de vakreste opplevelsene som kan oppleves i det uterommet. Og det beste er at det å dele disse øyeblikkene med familien og / eller vennene dine, omgitt av planter, er noe som kan gjøres veldig enkelt hvis du velger de rette møblene, som Maisons du Monde hagestue.

Men, Hva må tas i betraktning slik at alt blir som vi ønsker? Valget av møbler går langt utover formen eller størrelsen de har: fargen eller materialet de er laget med er to detaljer som vi også må ta hensyn til.

Hvordan velge møbler for en hagespisestue?

Møblene i en hagespisestue må være av kvalitet

For at vårt valg skal være så vellykket som mulig, er det viktigste å gjøre ta et generelt blikk, først på området der møblene skal være, og for det andre også i hagen. Hvorfor? For på denne måten får du en ide om hvilke farger i spisestuen som passer best til stedet.

Hvis det fremdeles er tvil, må du vite at grønt kombinerer veldig bra med gult, svart, hvitt, og selvfølgelig med alle nyanser av grønt; svart og hvitt, som universelt, kombinerer godt med alt; og gul er perfekt med blå, rødlig, fuchsia og lilla farger.

Når fargen er klar, kan du gå videre til andre like viktige emner:

Størrelse / plass

Hvor mange meter tilgjengelig er det på stedet hvor du vil sette hagestuen? Du må vite dette for å kjøpe møbler i riktig størrelse. Noen ganger gjør du feilen ved å skaffe deg en som ender med å bli for stor, og selvfølgelig må du returnere den og velge en annen, med all bortkastet tid det innebærer.

Materiale

Hagemøbler er laget av forskjellige materialer: plast, tre, rotting, stål … Kvaliteten deres kan gjøre prisene dyrere, men når det gjelder møbler, forteller prisen oss nesten alltid mye om egenskapene. Dermed er en sofa laget av ubehandlet tre, og derfor billig, normalt ment å være i et innendørs område; på den andre siden plast, stål eller til og med rotting kan utelates i det fri.

Komfort

Ikke mer lurer på om du vil kjøpe en sofa med et bord eller et sett med bord og stoler. Igjen, å vite ledig plass på forhånd vil være avgjørende for å ta en beslutning, men hvis du allerede vet: hva er det mest behagelige og praktiske for deg? Generelt, hvis du planlegger å holde familiesammenkomster med mange deltakere, er et bord med stoler mer praktisk, men hvis ikke, er en sofa et godt alternativ. I tillegg vil sistnevnte også være ideell hvis du vil hvile.

Pris

Det billige kan være dyrt. Dette gjelder mange ting, og også hagemøbler. Av denne grunn er det avgjørende å sikre at de som a priori er interessante er virkelig det du trenger. Av denne grunn, ikke nøl med et sekund å sammenligne modeller og spør eventuelle tvil som kan oppstå å bo med roen som er anskaffet akkurat spisestuen du ønsker.

Hva er vedlikeholdet av en hagespisestue?

En hagespisestue kan ha sofa eller stoler

Ideelt sett ser møblene som utgjør en spisestue i hagen bra ut året rundt. Og dermed, en gang om dagen anbefales det å tørke dem av med en tørr klut, for å fjerne støv og smuss. I tilfelle møblene er laget av rotting, kan du bruke en fjærstøv for å gjøre det enda bedre.

Y, Hva gjør du med møblene på regnfulle dager? Det vil avhenge mye av materialet de er laget med. Hvis de for eksempel er laget av plast, da dette er et vanntett materiale, trenger de ikke å oppbevares. Nå, hvis de er laget av ubehandlet tre, bør de beskyttes, i det minste med plast, men det vil også være å foretrekke å sette dem innendørs.

Vi håper at det har vært nyttig for deg å vite hvordan du skal velge og vedlikeholde møblene til en hagespisestue.