Skip to content

Ideer for å designe en hage

27 de juli de 2021

Du har ikke planer for denne helgen? Hva med å gi en spesiell farge til favoritthjørnet ditt? Med disse Ideer for å designe en hageDu vil helt sikkert få fantastiske resultater.

Fordi det ikke er tid for kjedsomhet når det gjør at vi virkelig liker det. Og hvis du ikke tror meg, vær oppmerksom.

Møbler

Møblene har den særegenheten at de gir en veldig spesiell design til hagen. Imidlertid kan et overskudd av dem forårsake motsatt effekt, så for å unngå det er det veldig viktig at vi velger de som bedre kombinere med vår plass. For eksempel, hvis hagen vår er rustikk, kan muligheten for å resirkulere paller eller til og med bygge en vakker benk være veldig interessant. Se utseende:

Og hva synes du om å bygge en tømmerhugger også med paller? Nå er det på tide å samle opp ved som vi kan trenge om vinteren.

Tømmerhugger

Men hvis du er ute etter komfort, kan du velge allerede produserte møbler. Som disse:

EN dekksstol Å hvile i skyggen av trærne om sommeren er utvilsomt det ideelle. Og hva med bord- og stoledekket? Fantastisk. Treet for eksteriør er forberedt på å motstå dårlig vær; selv om du burde vite at, spesielt i sommermånedene, det tilrådes å gi dem fra tid til annen en børste impregnert med oppvaskmaskin blandet med en spiseskje blekemiddel og vann.

Gulv

Planter er de ubestridte hovedpersonene i en hage. Og det er de som gir farge og form. Vi kan dra nytte av dem for å bringe et stykke natur hjem til deg. Som for eksempel noen vakre blomster for å feire sommeren, hvordan har du det. De er spektakulære, og de besøkende vil sikkert ikke nøle med å fotografere. Husk at du må sette kort vogn foran, slik at de høyeste ikke gir dem for mye skygge.

blomster

For å nyte en god nyanse, må du velg det ideelle treet eller palmetreet. Derfor, avhengig av klimaet ditt og egenskapene til hagen din, kan du sette noen arter eller andre.

Hvis du liker resirkulering, kan du bruke alt som en gryte for plantene dine. Gamle dekk, en bøtte, … hva du enn kan tenke deg! Hvis du ikke liker designen, mal det av fargene du liker best.

Kjøttetende planter

Hva tror du? Hvis du er i tvil, kontakt oss gjennom bloggen eller profilene til de forskjellige sosiale nettverkene.

God helg!