Skip to content

Ideer og forslag til hager med svømmebasseng

22 de juli de 2021

Når du tenker på hager med svømmebasseng, på en automatisk måte, har folks sinn en tendens til å bevege seg mot et helt komfortabelt, avslappet og friskt miljø, og det er det hvilket sted ville være bedre å hvile eller å møte venner og familie for moro skyld? Tenker på dette, i denne artikkelen vil vi gi deg noen ideer eller forslag slik at du kan dekorere hagen din med et basseng.

Måter å dekorere en hage med basseng

Hageplan med stort basseng

hager med svømmebasseng

Det er vanligvis drømmen om et stort antall mennesker, et stort parti med et romslig hus og åpenbart et stor hage med svømmebasseng. I dette tilfellet vil den beste dekorasjonen være å velge store trær som gir skygge, i tillegg til en velstelte og vakker eng, enten laget av naturlig eller fullstendig kunstig gress.

På den ene siden av bassenget a avslapningsområde hvor du har muligheten til å hvile når du vil, som å lese eller bare sole deg. Det er best å plassere noen solsenger under en pergola som kan være både tre og metall eller i en markise som har gardiner, som bare gir skygge når du vil ha det.

Under pergolaen kunne du plasser et avslapningsområde der du kan plassere hagemøbler laget av rotting eller tre og flere puter på gulvet for å utnytte plassen.

Hage med uregelmessig basseng

Hvis du har mye plass og du liker ikke rett kutte bassengerDu kan velge et svingete basseng som kan være i form av en 8, en nyre eller et annet design som passer til rommet.

Du kan plasser den midt i hagen eller i et hjørne spesielt dedikert til avslappende øyeblikk, og hvis det du ønsker er å gi det et mer landlig utseende, kan du sette noen mellomstore eller store planter og lage en sti som fører til bassenget.

Du kan også omgi kantene ved å legge kompositt- eller tregulv for å gi hagen et varmere og mer naturlig utseende og tydeligvis bør du ikke glemme de komfortable møblene der du vil hvile.

Hage med naturlig basseng

Hvis du vil at hagen din skal se ut som den innsjøen eller bekken der du badet da du var liten, anbefaler vi at du velger en økologi eller et naturlig basseng, som ikke krever kjemisk behandling når du utfører vedlikehold.

Det krever grus, sand og / eller vulkanske steiner, bortsett fra planter som hjelper med å rense vannet mens de gir et mye mer naturlig og hyggelig utseende, akkurat slik du vil ha det.

I dette tilfellet må bassenget være omgitt av helt naturlige materialer som gir kontinuitet til hele settet. Kantene kan også være laget av tre eller naturstein for å gi et varmt og veldig behagelig utseende.

Lukket hage

lukkede hager med svømmebasseng

Du trenger ikke å ha en veldig stor hage for å ha mulighet til å nyte godt vær i bassenget.

Hvis du har en bakgård, har du muligheten til å konditionere den slik du ønsker. For å starte, trenger du skjul det for å unngå uvelkomne blikkFor å gjøre dette kan du dekke gjerdet ved hjelp av det skjulgjerde du liker best og som passer din stil, og deretter plassere en dusj, en solstol og en parasoll for å utfylle hele settet.

Hage med avtakbart basseng

Når du velger basseng, har du muligheten til å velge mellom forskjellige former, størrelser og materialer.

Et utmerket alternativ er vanligvis flyttbare bassenger, som har fordelen at de ikke krever noen form for arbeid som skal installeres, og i forhold til finishen kan du velg mellom stål- og steineffekt, rotting eller tre, til tross for at utvilsomt de mest dekorative vanligvis er de som er dekket med tre.

Plasser bassenget der du vil, sett opp hvileområdet rundt deg og det er det.