Skip to content

Karakteristikker og egenskaper av rips

22 de juli de 2021

Ordet rips Som sådan gir den ikke tilstrekkelig informasjon for å forestille seg hvordan planten kan være, hvilke egenskaper den skal ha, hvor stor den kan bli, eller om frukten blir spist.

Men du har ingenting å bekymre deg for i denne forbindelse, siden du i denne artikkelen finner full informasjon om dette innholdet. Disse fruktene er med opprinnelse i Asia og Europa, hvor de oppnås i naturen og på bredden av veier eller fjellbed. De første plantasjene antas å ha oppstått på Madagaskar, og derfra ble de ført til Øst-India, Filippinene, Indonesia, Sør-Vietnam, Laos, Nord-Malaysia, India, Guam, Hawaii og andre Stillehavsøyer.

Fruktens næringsstoffer: Jo mer farge den har, jo flere næringsstoffer har den

ripsfordeler

Andelene av røde rips næringsstoffer de kan variere avhengig av fruktens type og mengde, alltid basert på fargen de inneholder; i tillegg til andre faktorer som kan gripe inn i modifiseringen av næringsstoffene. Husk at avhengig av tilberedningen av ripsen, kan dens egenskaper og ernæringsegenskaper variere.

Vurder å spise de som er rødere, siden disse har muligheten for:

Kontroller høyt blodtrykk

Hvis du er en av de menneskene som lider av hjertet og med alt som er relatert til blodsirkulasjonen, ikke utelukk ideen om å konsumere denne utrolige frukten. Hans høyt innhold av vitamin A, lar blodet oksygenere og gjøre det mindre tykt, slik at det sirkulerer mye bedre.

Forhindre forkjølelse og generell ubehag

Hvis du vil unngå dem, er denne frukten din ideelle allierte for de øyeblikkene av beskyttelse. Som du vet, du kan innta det naturlig, men hvis du foretrekker det, kan du få det på nettet, for eksempel å lage syltetøy, juice osv.

Mage-tarmlidelser?

Ripsen er løsningen din, bare spis den og vent på resultatene, den vil gjøre resten, ikke bekymre deg!

Det er veldig sunt, det hjelper deg i nesten alle metabolske funksjoner

Det er noe veldig spesielt som skiller det, det er det overflod av antocyaniner og karotenoider, de to naturlige pigmentene som er ansvarlige for tonaliteten og den kraftige antioksidantvirkningen som forhindrer celle aldring.

Det anbefales på det sterkeste for personer hvis alder er innpakket i den negative tanken der de ikke aksepterer at kroppen eldes, og for disse menneskene har de en ganske enkel løsning, og det er å ta et større inntak av stikkelsbær.

Vitamin C er en av hovedaktivaene, spesielt de som har rød farge. Som andre ville bær fremmer de tarmfunksjoner og gir gode porsjoner kalsium, jern og kalium, som øker motstanden mot infeksjoner, garanterer overføring og generering av nerveimpulsen, letter muskelaktivitet og balanserer vanninnholdet i og utenfor hulrom.

stikkelsbær er bra for helsen

For når har du de dagene av overbelastning og alvorlig sår halsHer er svaret, og det er at en ripsete ikke er dårlig i det hele tatt og bedre hvis den er varm og har noen dråper sitron og honning.

Det blir verdsatt av leger og ernæringsfysiologer, som anser det som et super mat som bør konsumeres hele året på grunn av mengden vitaminer, det lave kaloriinnholdet og de lave karbohydratnivåene.

Hvis du trodde at bare kaker med fiber og naturlig yoghurt ville stimulere tarmen til å fortrenge maten du spiser bedre, legg til en mat til i kostholdet ditt som er full av fiber. Det er par excellence, et sentralstimulerende middel for hårene som finnes i tykktarmen, og som er ansvarlig for å absorbere næringsstoffer og mobilisere all mat.

I tillegg stikkelsbær har pektiner som letter fettforbrenning og senker kolesterolet gjennom avføring. Til slutt, ikke vent lenger med å gå til din pålitelige grønnsakshandler og bestille en haug med denne autentiske middelhavsfrukten med uendelige fordeler for deg og din familie.