Skip to content

Kirsebærdyrking

24 de juli de 2021

Kirsebærblomster advarer om det Våren har kommet og er ledsaget av varme og lange sommerdager der du kan nyte smaken av denne deilige og saftige frukten.

Uansett om du foretrekker å spise dem direkte fra treet, eller om du foretrekker å tilberede en kake med dem, er kirsebær et synonym for alle moro du kan ha i sommersolen.

Hvordan vet du når du skal dyrke kirsebær?

Hvordan vite når du skal dyrke kirsebær

Avhengig av kirsebærvariasjon, temperatur og tid, kan den stilles når kirsebærhøsten er nær. For å maksimere produksjonen av kirsebær, det er best å plante dem i fuktig jord, som er drenert og veldig fruktbar, helst i et område som har full eksponering for sollys i minst 8 timer om dagen.

Akkurat som alle andre fruktende tre, må kirsebærtreet beskjæres ordentlig for å oppnå en god produksjon.

På samme måte må de holdes under overvåkning for å forhindre enhver form for sykdom eller angrep av bakterier og sopp, som raskt kan påvirke mengden og kvaliteten på fruktene dine. Det er nødvendig å huske på at bare insekter ikke er de som spiser på denne frukten, men også fugler elsker å spise dem så mye som folk gjør.

Du kan velge å dele kirsebærene med fuglene, eller du kan dekk treet helt med noen plastnett Eller velg å bruke metoder som forårsaker frykt for fugler, for eksempel kan du henge noen aluminiumsdunker eller flere oppblåsbare ballonger på grenene for å holde fuglene borte.

Et annet viktig poeng om kirsebærtrær er å vite hvordan man høster frukten

kirsebær med forskjellige farger

En gjennomsnittlig størrelse moden kirsebær gir omtrent 30 til 50 kilo deilige kirsebær årlig, mens en liten kirsebær kan produsere mellom ti og femten kilo, som gjør det mulig å tilberede mange kirsebærkaker.

Sukkerinnholdet i kirsebær øker nivået betydelig de siste dagene av modningsprosessen, så vi anbefaler at du venter en stund og høst fruktene når de er helt røde.

Å vite når kirsebærene er klare, du må sørge for at de er faste og helt rødt.

Søte kirsebær har en tendens til å komme av stammen når de er kompetent modne for høsting, mens et annet utvalg av kirsebær det er nødvendig å teste dem for å vite om de virkelig har modnet.

Når du har høstet alle kirsebærene, kan du lagre dem der de er på en kjølig temperatur mellom 32 og 35 graderi omtrent ti dager. Hvis de ikke har modnet når du høster dem, kan du modne dem ved å legge dem i perforerte plastposer og plassere dem i kjøleskapet.