Skip to content

Kjennetegn og stell av Anagallis Arvensis

13 de juli de 2021

I naturen vi kan finne et bredt utvalg av planter, hver med sine egne egenskaper og egenskaper. Noen er større enn andre, med forskjellige farger, med forskjellige aromaer og måter å oppføre seg på.

Noen planter har blitt veldig populære takket være deres helbredende egenskaper, andre har klart å skille seg ut for aromaene, som brukes i noen dufter eller løsninger forberedt på å sette noen områder. Dermed de som tilbyr visse ernæringsmessige bidrag til kroppen og som de kan være svært ettertraktede i noen kulturer.

Kjennetegn ved Anagallis Arvensis eller Scarlet Pimpernel

Kjennetegn ved Anagallis Arvensis

Dette er en plante av den årlige typen, som for tiden er distribuert over store deler av Europa, selv om den også er det funnet med stor frekvens i visse områder i Afrika.

Dette tilhører familien til de såkalte primroses, en gruppe planter som vanligvis er preget av eier blomster i forskjellige farger og de finnes vanligvis i lukkede hager eller felt. Denne planten har et stort antall navn, som til tross for ikke å være den mest formelle, hovedsakelig på grunn av denne plantens evne til å lukke blomstene i nærvær av overskyet himmel eller i alle fall øyeblikk før regn.

Blomstens farge kan være mellom blå og rød, hvorav, røde er vanligvis vanligere i Sør-Europa og de blå blir ofte sett oftere i nord, du kan til og med finne arter med fuchsia og oransje blomster.

Gjennomsnittshøyden på denne planten er 10 centimeter, og har også en total bredde på 40 cm, og bladene er presentert på motsatt måte og de er vanligvis mellom 1 og 2 cm brede.

Blomstene, i tillegg til å være presentert i forskjellige farger, de har også fem kronblader med flikDe overstiger vanligvis ikke en centimeter i diameter, og disse blomstene vises vanligvis i aksillære par.

Denne planten anses å være sjelden for reaksjonene på været. I tillegg kommer sitt eget vitenskapelige navn, som på spansk betyr “felt ornament”, Anses som veldig vellykket fordi dets tilstedeværelse i jord ikke er den mest konvensjonelle, men samtidig resulterer det fra en veldig nyttig supplement for gulv. Dermed har denne planten blitt brukt gjennom historien i åkre og hager. I dag er hager, åker og veikanter de stedene hvor denne planten ofte finnes.

Bruk av Anagallis Arvensis eller Scarlet Pimpernel

Denne planten er velkjent, ikke bare for sin historie og reaksjoner på værets oppførsel, men også for dens bruk, noe som kan være nyttig. Her, som i mange tilfeller, medisinsk bruk.

  • Avslappende for smerter
  • Purgativ
  • Cytotoksisk, som tar for seg celler som kan drepe andre celler, som kreftfremkallende stoffer.
  • Antitussive eller med andre ord, fungerer som en hostesirup.
  • Beroligende middel

Dekorativ Takket være farger og størrelse, brukes Anagallis Arvensis som en plante for dekorasjon i forskjellige rom, men det er viktig å huske på at den dekorative bruken ikke skal gå utover leveforholdene, det vil si at miljøforholdene må garanteres slik at den fullt ut kan leve et bestemt sted.

Hånd i hånd med dette kan vi si det gastronomiske bruksområder av denne planten er ikke veldig omfattende, og det er det av kroppen, bladene er det eneste elementet som vanligvis er inkludert i noen retter.

Til tross for bruken, er det nødvendig å avklare det denne leiligheten er giftigFaktisk er det gift for mange pattedyr, og det er derfor salget er forbudt i mange land i verden. Det anbefales å ha de nødvendige rådene før du bruker denne planten, spesielt hvis den er beregnet på konsum eller dyr, da det kan skade helsen betydelig.

Omsorg for Anagallis Arvensis eller Scarlet Pimpernel

Anagallis Arvensis bryr seg

Som alle planter vil pleie være viktig, og Anagallis Arvensis er ikke noe unntak. Derfor og mellom noe relevant pleie for denne planten, kan vi finne følgende:

belysning

Mange av disse plantene krever vanligvis subtil belysning. Saken til anlegget vårt er annerledes, fordi Dette krever direkte eksponering for sollys. Dette for å garantere optimal vekst. For dette er det relevant å plassere det på åpne steder der det kan motta solstrålene når det er nødvendig. Unnlatelse av å overholde dette kravet kan kompromittere utviklingen deres betydelig.

Jordsmonn

Det anbefales å gi leirete eller leire teksturerte jordarter og slik jord kan holdes både våt og tørr.

Det er også verdt å vite at disse jordene kan være utstyrt med en sur pH, enten basisk eller nøytral. Vanning, avhengig av hvilken type jord som brukes, må være mellomliggende, det vil si at den må opprettholde visse fuktighetsnivåer som er forsiktige for planten, forhindrer den i å drukne med for mye vann og samtidig forhindre at den tørker ut .

Temperaturen må tas i betraktning siden jo høyere temperatur, jo oftere vil vanning være nødvendig, mens, hvis vi snakker om et sted med lave temperaturer, ville ikke vanningene være så hyppige. Det bør også bemerkes at denne planten tåler lave fiendtlige temperaturer, og klarer å overleve jevn frost.

Mot sykdommer

Bruk av Anagallis Arvensis

Sannheten er at denne planten er vanligvis veldig motstandsdyktig mot sykdommerDerfor er det lite sannsynlig å finne henne syk.

Det er en veldig plante selvforsynt Når det gjelder beskyttelse mot sykdommer og infeksjoner, trenger det vanligvis ikke hjelp eller presis pleie for å unngå å lide av noen sykdom.

Anagallis Arvensis det er en ekstremt interessant plante og på et estetisk nivå kan det være veldig slående, men dette burde ikke være en grunn til å stole på oss, siden som vi godt forsto, er det en rent giftig plante, derfor må forbruket reguleres av en spesialist.

Denne planten er velkjent og Den har et stort antall arter distribuert både i Europa og AfrikaDette betyr imidlertid ikke at den kan leve hvor som helst, siden den trenger visse forhold for å kunne vokse fullt ut, er det en veldig interessant og selvforsynt plante.