Skip to content

Økologiske avstøtningsmidler og soppdrepende midler for planter

26 de juli de 2021

Sopp er veldig vanlig, spesielt hvis du bor på et fuktig sted, da det er det ideelle klimaet for dem å spre seg, påvirke planter og forårsake sykdommer. Det samme gjelder for mange skadedyr og insekter.

Du kan bruke et frastøtende eller kjemisk soppdrepende middel for å angripe plante skadedyr og sopp, men min anbefaling er å prøve naturlige produkter, da de er mindre skadelige når det gjelder å påvirke plantens generelle helse. Kjemiske soppdrepende midler kan svekke forsvaret til planter, ikke de økologiske, som heller ikke skader miljøet.

Det er mange hjemmelagde og økologiske avstøtningsmidler og soppdrepende midler at du kan designe deg selv ved å bruke produkter som er rimelige og innen rekkevidde.

Hverdagsprodukter

Til eliminere bladlus, midd og blåklokke Kjøp parafinolje og bland 10 cc i 10 liter vann. Påfør den så vil du eliminere dem raskt ettersom oljen forhindrer at insektene puster.
Også nær hånden, hvitløk det gjør underverk for plantene dine ved å drepe midd og bladlus, så vel som bakterier. Blandet med vann – med en hastighet på 10 g per liter – er det et veldig effektivt husholdningsmiddel.

Hvitløk

Hvis du oppdager sykdommen i Pulveraktig mugg, kjøp svovel mikroniseres og bland 80 gram i 10 liter vann eller dryss det på den berørte planten. De natrium bikarbonat Det er et annet flott produkt for å angripe skadedyr og plantesykdommer. Vi har allerede snakket om dens krefter, så ikke glem å bruke det i tilfeller av mugg, mugg eller antraknose.

Avstøtende planter

Annen Malurt er et effektivt middel mot bladlus, midd og melblomst. Du må bare forlate planten og deretter blande 30 gram i 1 liter vann. La stå og filtrere og spray deretter den berørte planten. Denne løsningen er også veldig effektiv hvis du oppdager tilstedeværelsen av maur.

Hvis du følger denne naturlige linjen, hvis du alltid vil ha et avstøtende middel, vokse brennesle da denne planten hjelper til med å eliminere røde edderkoppmidd og bladlus. Du kan tilberede et økologisk avstøtende middel ved å blande 500 g tørkede brennesler i 20 liter vann og la den marinere i 15 dager og deretter filtrere. Når du trenger et frastøtende middel, bland en liter av de gjærede neslene i to liter vann.

Malurt